Dinolisoo gecem_gmz ben kaç günlük hamileyim ona göre hesaplıyorum. Mesela uygulamalarda yazıyor ya 145 günlük oldum mesela tam bugün aya çarptığımda 4 buçuk ayı geçiyor biraz haftaya tam 5 ay dolucak diyorum. En doğrusu böyle bence🤷🏼♀️
senos15 Ceku256 aynen canım baktım tam olarak öyle oluyor tam 4 hafta bir ay olmuyor çünkü ama senin dediğin yöntemle tam tutuyor 91. Gün üç aylık oluyorsun
busra34__ Dinolisoo evet bebiş biz 4.5 ğuz 5 e giricez blog kısmında kaç aylık yazarsna gün hesabı gösteriyor kaç aylık olduğun yazıyor
Dinolisoo busra34__ evet ben kaç günlüğüm onu aya çarpıyorum temiz net sonuç o bence. Haftaya çarşamba tam 5 ay doluyor😂
bicansuvarmis Merhaba, gebelik haftanızı tam son Regl tarihine göre mi alıyorsunuz yoksa yumurtlama zamanınıza göre mi Eğer öyleyse nerdeyse 10-15 gün fazla söylemiş oluyoruz son Regl tarihi için Kendime göre daha 3 haftalıktır, hemşireye göre 5 haftalık
Dinolisoo bicansuvarmis son adet tarihinden canım. Mesela 28 ekimde en son regl olduysan o günden sayılmaya başlıyor yani hemşirenin dediği gibi 5 haftalık oluyor