Deletedmom667 Zehramom uzaktan bakmadm dokundum musamba gıbı.. Oyun halıların gorunusude oyle değil ilk defa görmedim oyun halısı. Ben terletir düşüncesiyle almadım Tercih meselesi
Caqlasu Mirom Eşim lazımlık, banyo kovası, maşrapa, şişme yelek, alt değiştirme minderi, battaniye, küçük tabure, denizkızı ve oyuncak televizyon almış😊 O kadar şanslıyız ki. Babamızı çok seviyoruz 😍😍😍😍😍😍😍👨👩👧🤲
Rrraaaiiinnn Hamileligim başında olduğum için oyun halısı almadım alanları okudukça keşke alsaymışım diyorum oyun halisini kotuleyin bayanlar almadığına üzülmeyim :)
dilekug Aycann12 bız nedense kurmayı beceremedık kamerayı 🤣🤣 eşim eve iş getirmiş o yüzden çokta uğraşmadı gerçi. Kurar kurmaz bilgi vereceğim ☺️
denizcik Beyzan yaaa ben de düşünüyordum ama aldıktan sonra denediniz mi acaba? Çok kararsız kaldım da🙈
Beyzan denizcik direk çalıştırdım odanın nemi şu an %42 görünüyor sıcaklık da 22 derece saatini tarihini ayarladım açıkçası eve getirip ilk bakınca dandik gibi geldi ama pili takıp çalıştırınca baya beğendim. Bu Arada kutudan pil çıkmıyor inçe pille çalışıyor 😁
1umutturyasamak semadem cok güzel yanlız bi leke var içinde inşallah yıkanınca cıkar kücük bi leke oyuzden değiştirme gereği duymadım
Pitpit İki kutu ağız mendili bir de nem ölçer aldım. Öğlen 13.30 da gittim hala küvet vardı merkez olunca kimse uğramadı herhalde 😂