tazeanneck Bebeksicimm1 bizim buraya 4 tane gelmiş canım ama ben 9 da gitmeme rağmen 1 tane kalmıştı artık kapıda mı bekledilerde direk satıldı bilemiyorum 😁😁bizim şansımıza son kalanı kaptık
tazeanneck snybzkrt bende en başta dedim file küçük mü takılmıyor diye ama takma yerlerini açtırınca oluyor canım taktım ben
Krispiim16 Mirom çamaşırlık aldım şansa ihtiyacım vardı 😂 onun dışında nevresim takımı ve penye battaniye aldım 😂 oyun halısı için gitmiştim ama kalmamış 😂
Ays7140 Bebeksicimm1 canım benim gittigim magazada 3 tane vardı satilmamisti tahminimce daha cok gelmistir
Cansn Mirom Yelek 5li zıbın set İkili üst zıbın İkili alt zıbın Küvet seti Biberon Nevresim takımı Sadece oyun minderi bulamadım. Nasip artık.
Doga_deniz Ezgisu yok ben daha gitmedim ya bu gidişle gitmeyi de düşünmüyorum kalmamıştır nasıl olsa 😅
Zehramom Deletedmom667 oyun halılarının hepsinin görünüşü öylr çok renkli olduğu için . Tercih meselesi :) alma ozmn 😏
Deletedmom667 Zehramom uzaktan bakmadm dokundum musamba gıbı.. Oyun halıların gorunusude oyle değil ilk defa görmedim oyun halısı. Ben terletir düşüncesiyle almadım Tercih meselesi