tazeanneck Yasemincifci evet canım tamamen açamadım ama ucundan dokununca ince hatır hutur geldi sanki elime
Beyzan Mirom ben de nem ölçer aldım klima ile ısıtıyoruz evi havamız kuru mu diye merak ettim bir takım alt bir takım üst alıp kombin yaptım 😁bir de bebek battaniyesi aldım penye gibi olandan Doğuma 10 gün kaldı yazın çok kullanılır dedim.
denizcik Beyzan yaaa ben de düşünüyordum ama aldıktan sonra denediniz mi acaba? Çok kararsız kaldım da🙈
[silindi] Smyyglgn54 eşim gitti küvet falan aldık bi kaç şey oyun halısı kalmamıştı ya çok üzüldüm 😂😂 şanslısınız 👏🤗
Ebt Mirom Bende küvet seti aldım biberon aldım agız mendillerinden aldım 5 li kıyafet takımı aldım hepsi cok kaliteli duruyor iyiki almisim😊
[silindi] Hepsi baya güzel şeylerdi valla bütün çocuğun ihtiyaçları alınıp çıkılır. Ben çok yetişemedim de artık alt açması falan küveti alabildik oyun halısı olsa iyiydi ama maalesef kalmamıştı 😪🤗
tazeanneck Peri_6161 kalın battaniyesini beğenmedim canım penye olan iyiydi evet pike bana biraz hatır hutur geldi çok açıp bakamadım dokununda öyle hissettirdi
Bebeksicimm1 Küvet alan arkadaşlar her mağazada birer tane mi var yoksa adet olarak varmiydi bize uzak olduğu için annemlere söyledim eğer bi tane gelecekse hiç gitmesinler kalmamıştır 😁
Mnur Bebeksicimm1 bnm gittiğimde 2 taneydı ama biri almış bide bn aldım bitti allhtan sabah 9 da gittim açılış saatınde
Rrraaaiiinnn Bebeksicimm1 ben izmir foca da oturuyorum bime 7 adet kuvet gelmisti bazi yerlere cok az gitmis uzuldum gervekten haksizlik olmus bu konuda yarim saatte 4 tane satildi burda ina herkes bi yerden bulup alabilir
Mnur snybzkrt bnde küçük die düşünüodum biraz zorladım oldu cnm ama dikkat et zorlarken dikişlerinden yırtma 😃