Yasemincifci Mirom bende biberon aldım pikede alacaktım cok dandik duruyodu şişme yeleklerdede gözüm kaldıda ondanda vazgeçtim😂
Conunannesi Mirom ben sabah saatlerinde gittim banyo küveti aldım 5li hastane çıkışı aldım ikili alt, 2li üst 2li yelek ,çorap ,biberon birde bebek çantası aldım 😅😅😂😂😂😂😂zaten beklediğim ürünlerdi ve de gayet uyguna aldım tavsiye ederim arkadaşlar 🤰🏻🤰🏻🐣🐣🐣
Canderinsumeltem Mirom bende oyun minderi bide biberon aldim digerleri hep vardi cunku almadim 💜😊 ama cok kalabalikdi ya
Salmanc Elifsaadet ağız mendili e bebekte daha uygundu 10lu ağız mendilini 11₺ almştk şubat indiriminden
Ozge0512 5 lı zibin seti alt açma nevresim pike küvet battaniye ağız mendili aldım hepsi çok güzel hepsi bu fiyatlara almak imkansız dışarda ama stok çok azdi
slmynsbkm Mirom ben de 5 li hastane cikisi aldim hastane çıkışınin alt pijamasinin bel.lastigi cok sıkı geldi sanki bana belini sikacak gibi. siz baktiniz mi bel lastigine
Eminer slmynsbkm evet ya bnada oyle geldi ama kendim lastik gecirebilirim ona ve ilk hastanede kan falan deger die onu vercem sonrasinda stsamda uzulmem ona
Aycann12 Mirom bende biberon aldım mama sandalyesi küvet seti Oyun minderi çok güzeller bineronda kalitelisi cam
tazeanneck Mirom küvet, nevresim takımı, ikili alt ve ikili yelek aldım canım. Pike ve battaniyenin kumaşını beğenmedim
tazeanneck Peri_6161 kalın battaniyesini beğenmedim canım penye olan iyiydi evet pike bana biraz hatır hutur geldi çok açıp bakamadım dokununda öyle hissettirdi