elif9823 aslhnmrt ben 20 kilo almıştım ama boyum uzun olduğu için pek belli olmuyordu. Kişiden kişiye değişiyor alınan kilo. Net bir bilgisi olmaz bunun
paradise35 ilk gebeliğimde 68den 93 olmuştum 25 kilo yani, şimdi 74le başladım 75 kiloyum şuan 11 haftalık alabildiğim min kiloyla kapatmaya çalışacağım
cansu2306 bebetomveben_ amin inşallah canım sende sağlıkla al degisio illaki bir gun iyiy olursa birgun normal
bkuzu00 aslhnmrt ilk gebeliğimde toplam 22 kilo aldım 3yaşına girecek oğlum hala çoğu duruyor ve hamileyim 🤣
Zehradgdrn aslhnmrt ilk gebelikte 13 kilo aldım 16 kilo verdim bundada 36+3teyim 11kilo aldım ödem tuttum bu hafta 2 kilo birden artmış +13 kiloyla doğuma giderim heralde
CansuAB aslhnmrt ben ilk 4 ay 3 kilo verdim 4 aydan sonra almaya başladım ilk hamile kaldığımda 62ydim 4. Aydan sonra şuanki kilom 70 🤣8 kilo aldım
annebebekelo aslhnmrt ben de 5 aylık oldum, 21+4 henüz hiç alamadım (57 kiloyum) aşağıda 5.ve 6.aydan sonra almaya başlayanlar yazmış çok merak ediyorum alabilecek miyim acaba, hiç kilo almayacakmışım gibi geliyor artık😅😅
ayseveysel aslhnmrt 58 kilo ile gebe olduğumu öğrendim bulsntılardan yiyemedm bişiler 4 kilo verdim sonra bir kilo aldım şuan 55 im 🤗 18 haftalığım
Serivebebegi aslhnmrt hamileliğimin ilk başında 5 6 kg verdim hem mide bulantısından dolayı hem de iştahsızlıktan dolayı şu an 33 haftalık oldum o 6 kg’ı yeni alabildim hamile kaldığım kiloya döndüm 🙈 ne kadar yesem de şu an kilo almıyorum🥲