aslhnmrt Kızlar ben 4. Ayı bitirdim ve yeni bir kilo aldım bu şekilde gidersem max kaç kilo alırım acaba sonradan kilo alıp en fazla kaç kilo aldınız ?
inlilyd aslhnmrt ben ilk 5 ay hiç kilo almadım şu an 35. Haftamdayım +9 kilo aldım ne olduysa 6. Aydan sonra oldu 😂
foodeng34 inlilyd ayy ben de 5. Aydan sonra aldım. Sanki bir anda içimde dipsiz bir kuyu açılmış gibi yedim 33+1 deyim. Ben de şu an +8 kilodayım 😂
El_as inlilyd 6 bende aynısı hiç kilo almadım 6 aydan sonra kilo aldım bi ayda 10 kg normalmiş ama doktorum öyle dedi
anneoluyorummm103 aslhnmrt evet bulantılar geçmeye başladıktan sonra 8-9 kilo aldım 25.haftadan 33.haftaya kadar şekerim olduğu için diyet yaptım 33.haftaya kadar toplam 12kilo almıştım sonra diyeti bayağı bir esnettim. O yüzden son 2 haftada 2 kilo birden aldım
hilal858_ aslhnmrt 27+5 dyim 💙 63 den 71.500 çıktım ama arkadaslarin dediği gibi birden iştah açılmasi demimde, hemen midem kıyılıveriyor😅 allah sonumu hayra çıkarsın artık
bebetomveben_ cansu2306 şu an o kadar aynıyızki yarın 26 oluyorum ben de birden aldım ben de ama şu an sanki azaldı iştahım eskisi gibi değilim sizde nasıl bu arada sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Mervveee46 aslhnmrt ben çok zayıf hamile kaldım 47 kiloydum şu an 35 haftalık hamileyim 76 kiloyum doğuma kadar bi 80 kiloyu görürüm sanırım. Ama çokta ödemliyim kilo mudur ödem midir bilmiyorum 😂
hilal858_ Mervveee46 Ödemde vardır canım sende haftan ilerlemiş artık sonlardasin Allah sağlıkla kucağına almayı ve kolay bir doğumun olur inşallah.. Su içmeyi ihmal etme yeter🤗
cansu2306 bebetomveben_ amin inşallah canım sende sağlıkla al degisio illaki bir gun iyiy olursa birgun normal
Sarpatesinannesi aslhnmrt ilk gebeligimi +3 kilo ile bitirdim şuan ki gebeligimde 20.haftadayim +5 kilo almışım şimdiden 😄