Elifsaadet Hayale ay bende 54 tüm , çatlak vs. Oldumu , benim kesin olacak, çğnkü çatlamaya çok müsaitim
Hayale Elifsaadet evet kuzum bende catlakdan cok kasınma oldu mahv etdi beni. Artık 9dayiz gelsin sabrım tukendi🥰
Deniziiimmm Gyed ben de 32haftalıkken 13kilo almıştım. 37haftalık olduk anca 15oldu. Son haftalar mide yanması vs problemi de çok yaşadığım için almadım. Siz de almazsınız belki🤷🏻♀️
ddmnrdgn Elifsaadet 25+6 3,5 kilo . Onun da 2 kilosunu son 3 haftada aldım ya hiç almak istemiyorum 😭😭
Kumsaldakiinci Simbad bende aynı sizin gibiyim 22 haftaya girdim 7kilo aldım hep zayıftım hayatımda hiç bu kiloya gelmemiştim yorumları okuyunca da bi korktum acaba çok mu almışım diye 😬
Sdt Elifsaadet onun bir sakıncısı yok değil mi 😊 onu da normal de hiç sevmem ama wc çıkabilmek için herşeyi yapabilirim. Doktorum kesinlikle ilaç kullanmamı istemiyor hamile kalmadan önce çok ilaç kullanmıştım kendi rahatsızlıklarından dolayı şimdi kesinlikle istemiyor
Elifsaadet Sdt yok canım çok faydalı ben içiyorum çok iyi geliyor, bide ben kan ilacı içiyorum o çok kabızlık yapıyor, en son kefiri buldum, sade al ama, ilk başta tadı çok kötü geliyor, içemicem diyorsun ama sonra alışınca güzel geliyor tadı.
Sdt Ggizemsnl kesinlikle dikkat ediyorum yediklerime normal de de çok yiyen biri değildim ama vücudumun genel bi şişme problemi vardı ilaç kullanıyordum ilaçlarımı bıraktım günde 3 ilacım vardı sabit kullandığım günde 7 8 lt su içiyorum mesela 😵
Ggizemsnl Sdt senin ki yemekten değilmiş canım kusura bakma ilaçlar çok şişiriyor allah yardımcın olsun 🙏