Aysegolcuk Elifsaadet bekliyorum sizi canım 👍😂 hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip etsin rabbim 🤲🏻 Aman kilo değil mi Doğumdan sonra veririz inşAllah 😂
Sdt Daha 8 haftalık hamileyim ve 3 4 kg oynadı tartıda hemen 🤷🏼♀️ Çok sıkı bi diyet yaparken hamile kaldım diyeti bıraktım , üstüne sigara bıraktım 😵 bide kesinlikle wc çıkamıyorum çıksam rahatlayacam ztn 🙄
Ggizemsnl Sdt sen dikkat et canım kilo iyi değil Doğumdan çok zorlanırsın. Her bulduğunu atma ağzına 😂
Zeynepzeze Sdt Aynı durum işte, o kadar dikkat ediyorum. Şişkinlik var hissediyorum tuzu kestim yürüyüşe başladım ekmekte yemiycem dün baktı doktor tam 4 kilo 😒 Ve 11+6 haftalığım. Birde zaten tatlı bilmem ne yemiyorum ki nasıl oluyor anlamadım 🤦♀️
Elifee Sdt kesinlikle güne kefirle başlamalısın bende öyleydim aşırı kabızlık cektim hatta iki tane hemeroid oluştu kefime başladığımdan beri çok rahatım
Sdt Elifsaadet gerçekten yapmadığım şey kalmıyor ama çıkamıyorum bi kez çıktığım da 2 kg direk oynadı 🙄😀 o yüzden bu kadar kilo alıp almadığıma da emin olamıyorum ki
Sdt Ggizemsnl kesinlikle dikkat ediyorum yediklerime normal de de çok yiyen biri değildim ama vücudumun genel bi şişme problemi vardı ilaç kullanıyordum ilaçlarımı bıraktım günde 3 ilacım vardı sabit kullandığım günde 7 8 lt su içiyorum mesela 😵
Ssraa Herkesin kilo alma hızı bünyesi vs bir değil. Kimseyle kendinizi kıyaslamayın. Kimisi hastalıktan çok alır kimisine su içse yarar🤷🏻♀️
Sdt Elifsaadet onun bir sakıncısı yok değil mi 😊 onu da normal de hiç sevmem ama wc çıkabilmek için herşeyi yapabilirim. Doktorum kesinlikle ilaç kullanmamı istemiyor hamile kalmadan önce çok ilaç kullanmıştım kendi rahatsızlıklarından dolayı şimdi kesinlikle istemiyor
Elifsaadet Enstantane işte bu 17. Haftada bişey var demek ki, bebek büyüme atağı mı geçiriyor ne oluyorsa🙈
Kelebegimmm Kilo almak kadar normal biley yok bence hamilelikde.iştahım olmadığı için ve bulantılar yüzünden şindilik zayıfladığımı söylüyorlar ama 3 aydaı geçince elbet kilo alırım..kilo almaya meyillilik zaten var bende.
Elifsaadet Kelebegimmm ben biraz takıntılıyımda, önceden hep kiloluydum, sonea diyetle zayıfladım. Yıllardırda hep korudum bunu hiç kilo almadım, şimdi bi anda tartıda rakamlar artınca şok yaşıyorum biraz🙈☺️