deletedmom832 Senbibak hahahahahhahahahahahhaha 🤣🤣🤣🤣anası gibi desene olsun bizim oğlan onun hakkından gelir 🤣🤣🤣
deletedmom832 Elifsaadet bende zayıf olmaktan memnun değilimmm🤷🏻♀️ Bişey olmaz minikler sağlıkla gelsinler sonra kilo verilir inşallah 😍♥️
Ebr_3534 Elifsaadet teşekkürler umarım böyle devam eder gerçi son zamanlarda bayağı kilo alıcaz neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda 🙏🏻😇
Ebr_3534 Elifsaadet evet öyleymiş herkesim iştah açılıyormuş bu aylarda benim yakın arkadaşımda öyle ama bende tık yok kahvaltı yapayım akşama kadar hiç bişey yemiyim acıkmıyorum bile çok değişik ya 😂🙈🤰🏼
Handankync Btlblgn ben son ay sadece yarim kilo aldım 6. Ayımda 6 kilo birden almıştım nasıl oldu anlamadım 😂on önce her 1 kilo gidiyodum sonra 6 en son yarim kilo bakalim doğuma kadar nasıl olcak
Oguzkagan65 Elifsaadet 27+2 10 kilo 🤣önce kafaya çok takıyordum ama şimdi saldım 😄 22.inci haftaya kadar hiç almadım 5 haftada 10 kilo aldım
Ezocelik Elifsaadet 25+3 haftalık hamileyim. 6.ayım bitmek üzere sadece 2 kilo almışım. İyi mi kötü mü bilmiyorum.
Elifsaadet Ezocelik iyi bence maşallah, annemde bana diyor yemek kilo ay ileriki aylarda çocuğu taşıyamazsın belin ağrır diyor, zaten şimdiden bu bel ağrısı beni bitirdi😭😱
Durulaylaylay Cegdem allah kucağında görmeyi de nasip etsin canım 😘 bizim de kızımız olucak allah nasip ederse🥰🥰
Aleynaabirke Elifsaadet 36 haftalik bizimkiside toplam 14 kilo aldm gayt normal artik gosterdm diye dusunuyirm bubayin 21 in dede bebis geliyor zaten