Seliniko deletedmom832 kilo almamak mumkun degil ki ama 🤔 zaten bebegin suyu, artan kan hacmi, gogus sismesi, rahim buyumesi vs ile hic ama hicbi sey yemeseniz bile hamileligin ilk 4 ayinda en az 1-2 kilo alirsiniz. Burda yanlis yonlendirmeyelim ❤️🙏🏻
deletedmom832 Seliniko hamileliğimin başında 3 kilo vermiştim şuan hala daha 47,5 kiloyum her kontrolümde tartılıyor doktorummm daha dün tartıldım hatta kontrolümdee zaten doktorum kiloya karşı takıntılı biraz bebek kilo alacak sen değil diyip duruyo bende istiyorum kilo almak zayıfım🤷🏻♀️yazılanları okursanız benim gibi kilo almayan çoğu kişiye rastlarsınız bünye meselesi sanırım 🤗
MomNalbant Elifsaadet ayniii 19.haftamdayim ilk 3 ay hic kilo almadim simdi 2 kilo aldim 2 haftada 😂😂
Elifsaadet deletedmom832 ah ne kadar zayıfsın ne güzel maşallah, ben 55,5 oldum 60 üstüne çıkarım kesin😭
Ebr_3534 Elifsaadet teşekkürler umarım böyle devam eder gerçi son zamanlarda bayağı kilo alıcaz neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda 🙏🏻😇
Elifsaadet [bilinmeyen] çok fazla maydanozlu çaylar tüketmeyin düşüpe sebep oluyor, hatta maydanoz suyu içiyor düşük yapmak isteyenler
deletedmom832 Elifsaadet bende zayıf olmaktan memnun değilimmm🤷🏻♀️ Bişey olmaz minikler sağlıkla gelsinler sonra kilo verilir inşallah 😍♥️
Deniziiimmm Gyed ben de 32haftalıkken 13kilo almıştım. 37haftalık olduk anca 15oldu. Son haftalar mide yanması vs problemi de çok yaşadığım için almadım. Siz de almazsınız belki🤷🏻♀️
deletedmom832 Senbibak hahahahahhahahahahahhaha 🤣🤣🤣🤣anası gibi desene olsun bizim oğlan onun hakkından gelir 🤣🤣🤣