semanurdiyebiri Sss1947 ilişki değil reglin gecikmesini beklemelisin çünkü sana doğru sonucu vermez reglin gecikmesinden bence 1 hafta sonra yap daha doğru olur
duyqq HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI benimde 10 gün oldu göğsümle sızlama gibi bir ağrı var ya sizce neden oluyordur
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI duyqq gebelikten de olabilir ben göğüslerim şişti ve hassaslaştı ondan anladım zaten
annebaru Sss1947 bende herkesin farklı bende dediğiniz gibi 12. Günü bekledim çıkmadı boşa kendinizi üzüyorsunuz şuan adet tarihini bekliyorum yeniden test yapmak için
MutluSema_ lyyl benim de 16 Kasımdı aslında belirsizdi reglim düzensiz olduğu için ama uzayan akıntım geldiği için değerlendirdim 🥲bazen peceteye sildikçe uzayan beyaz akıntı geliyor bazen de kasik ağrım oluyor bugün bir belirtim yok başka
lyyl MutluSema_ anladım bende şuanlık yok cuma günün beklicem test için yeterli bir süre bence benimde reglim dengesiz bu arada ovulasyon testi kullandım
endlesslove1 MutluSema_ benimde yumurtlama 16 Kasım bende 30 kasımda regl 1. Günü olması gerekiyor 2. Günü test yapacağım
MutluSema_ MutluSema_ lyyl ben sipariş ettim ama yetişmedi akintiyi görünce denedim umarım yanilmamisimdir 🥹
gurz Benimde pik 15 Kasım reglime 8 gün var ne zaman yapmalıyım testi hiç bir belirtim yok yada ben önceki hayal kırıklıklarımdan dolayı hiç bir belirtiyi kabullenemiyorum
esra2409 gurz benimde pik 15 kasım ama reglime 4 gün var geç döllenme mi oluyor kızlar ne zaman test yapmalıyım sizce