LadyX eslem2121 ellerine sağlık canım ben de kahvaltımı yaptım geri yatağa geldim bugün tembellik günü ilan ettim 🤣
kahvesever__ LadyX inşallah güzel haberler alırız çok ihtiyacım var güzel habere iki çocuğum var oğlum 3 yaş 7 aylık kreşe gidiyor kızımda 27 aylık
bebeklerim__ LadyX aaaa bilmiyorum ku kuzum.. yeni doğan kontrolüne getirdiğimiz zaman direk randevu veriyorlar r
LadyX bebeklerim__ doğumdan sonra 5.gün, 15.gün, 1.ay, 2.ay, 3.ay kontrollerine götürdüm hiç de kimse bir şey demedi 🥲 sen Yağmuru götürdükten sonra mutlaka bana yaz neler yapıldı diye ona göre ben de götürürüm
bebeklerim__ LadyX kuzum şimdi geldim de 10 ar dakika arayla 3 damla damlatiyorlar sonra apaaratlarla bakıyorlar. Aslında oğlum da da yapmışlardı 5 yıl önce aynı sistemle
Deleted33000 LadyX beni biliyon bacım bebeğim tam 144 günlük olmuş zaman ne çabuk geçiyor şu bir haftadir ne gece uykusu var nede gündüz bebek uyusa evde biton iş oluyor yetişemiyorum sıyırmaya az kaldi
Deleted33000 LadyX evet geçenlerde çok iyiydi mutluydu şimdi uyumadigi için emmiyor emmedigi için hayati dar ediyor kendine de bana da şükür şimdi uyudu kucağımda bende müge açtım izliyom yine bi çocuk kaçmış 18 yaşında
Havin49_ LadyX günaydın cnm arkadaşım hepimiz için güzel bi hafta olsun 24 haftalık olduk bakalım sezeryan için ne zaman a gün vericekler valla ben hazırlanıyorum hastane yokcusuyım
Meral_63 LadyX 33+3 haftalık hamileyim ayağım uyuşmuş halde yataktan çıkamıyorum 😶sen ne yapıyorsun nasılsın bacım
Meltemanneolsun LadyX morniiikkk🩷 bugün de uykumuzu almışız gibi güne başlayalım analar çeker yükü kimsenin bilesi yok. 🥰 Doğum yaptık çok şükür bebeğim de 3 gün sonra 22 haftalık olacak🩷🌸
LadyX Meltemanneolsun Beriltoşum koca kız oldu varlıklarına binlerce kez şükürler olsun 🥰 sabah uyanmış Duru bir bakıyor ki gözlerimin içine gülümseyerek 🫠 eriyorummm
LadyX Beyza_35 28 kasım kavuşma gününüz 🥹 ay hem korku hem heyecan hem sabırsızlık. Seni çok iyi anlıyorum 🫶🏻
busra34__ LadyX Hemen burdayız ahahs günaydınn kahvaltı edicem simit almam lazm çok üşendim gidicem şimdi😅 20+3 olduk biz ilk gebelik başka çocuk yok😅
LadyX busra34__ ah o özgür günlerim 😅 tadını çıkar ahahahah. Şaka şaka yaa ben böyle diyenlere sinir oluyorum. Ne var yani çıkıp kızımla gidip alıp geliyorum simidimi daha da güzel oluyor
atesismom günaydıın kızlarımm, biz bugün 17 günlük olduk❤️ soğumuş kahvelere uykusuz gecelere hazır olun çok kıymetli zamanlarr