Nuriay Umayiko sağlıcakla gelsin doğum işte hiç bi sorun olmasa bile bazen erken gelir sağlıkla doğar evinize götürürsünüz
AynurrBYK Babylove111 evet benm 2 tane erken doğumum oldu 33 34 de smdi hamileyim enfeksiyon erken doğumu tetikler dedi doktor 2 haftada 1 idrar tahlili verip bakıyoruz bişry var mı diye
caca01 Babylove111 Evet bende de öyle oldu, oğluma hamileyken bir fiil varsı idrar yolu enfeksiyonum 34te hastaneye yattım 35te oğlum geldi
AynurrBYK Babylove111 işte onu ilk 2 sinde bilemedik bunda sürekli tahlil veriyoruz geçen mantar cıktı fitil felan kullandm inşallah zamanında dopar
Umayiko Merhaba arkadaşlar dün sabah 8 de sezeryan oldum bugün eve taburcuyum 2 saatte bir süt sağıyorum yavruma o hastanede kaldı küvezde iyi dediler Allah büyük elimizden geleni yapıyoruz
baharbahce27 Umayiko çok geçmiş olsun Allah ikinize de tez zamanda şifa versin inşallah Bebeğinizi ne zaman çıkaracakları belli mi
Umayiko Smtpll 1800 doğdu iyi dedi doktor her şey olması gerektiği gibi dedi yinede içim o kadar buruk ki
kyn52 Umayiko sağlıklı olsun bak doğmuş için buruk olmasın💜 ben şu an 31 haftalığım dünden beri gaz sancısı var korkuyorum acaba bir şey olur mu diye sende öyle bir ağrı olmuş muydu