QueenBahar_ rabia5310 ever bnde gördüm kızlarımda beşikte pembe kundakta bebek gördüm Şuan oğluma gebeyim bir kaç gün önce doğum yaptığımi gördüm bebeğimin suratını çok iyi aklımda,🥰
aybalasmom rabia5310 ben kızımı doğurmuş bi şekilde gördüm galiba yeni doğmuş haliydi. Yüzü yanakları kirpikleri tam rüyamdaki gibiydi doğduğunda🥹🥹
erkekannesi1_ rabia5310 ben sürekli görüyorum emzirirken sütümü bile görüyorum doğum yapmışım herşey yolundaymış gibi inşallah öyle olur uslu bir bebişim oluyor hep rüyamda ama uyanınca boşluğa düşüyorum kendimi yalnız hissediyorum 😟
Weenie rabia5310 hamile değilken bi oğlum olcağını ve aybı bana benzediğini gördüm ama detaylı ultrason da aynı babasına benziyor fotokopii ama erkek ❤
Mutlu_Bir_Anne3 rabia5310 Oğlumu rüyamda görmüştüm, oğlun olacak dediler ve oğlumu gördüm 😍 şimdi ikinciye hamileyim, bebeğimi görmedim ama cinsiyetini gördüm ve doğru çıktı 😍 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
unlu0801 rabia5310 ben rüyamda bebeğimi hiç görmedim direk 2-3 yaş halini gördüm , 2 yaşındamı doğurucsm 😂😂😂
beautymom rabia5310 ben 2 kez erkek bebek doğurduğumu ve altını değiştirirken gördüm evde bide oyun oynuyordum onunla şuan cinsiyetini bilmiyoruz 13+4 haftalık ayın 4de randevu inş söyler 🥲💜
aysglatmc rabia5310 az önce uyandım. Kız bebiş gördüm rüyamdaa🥲 8 haftalık hamileyim ama nasıl güzeldi zıbınını çıtçıtlıyordum🥹