rabia5310 Ben ilk kızımı rüyamda emzirirken gördüm kendimi. Şimdi ikinciye hamileyim onu da bu sabah ezan saatinde gördüm emzirirken kırmızı yanaklı tatlış bir şeydi 🤗😇🥰 ama cinsiyeti aklımda kalmadı. Siz de öyle rüyanızda gördünüz mü bebişinizi?
rabia5310 nur97 ben de aynı kırmızı yanaklı bir kız bebek emziriyordum kırmızı yanaklı bir kızım olmuştu bu ikinciyi de myle gördüm bakalım o da aynı olucak mı 😇🤗🥰
rabia5310 Papatyam7134 bana annem diğerleri heyecandan gördüğün rüya emzirirken gördüğün odur demişti 😇🤗
rabia5310 Beyza_35 ben de iki bebeğimi de soldan emzirirken gördüm hayırlısıyla atlatın inşallah sezeryanı sağlıkla gelsin minik inşallah 🤲❣️😇
asil15 rabia5310 bende cinsiyet ogrenicem gece görmüştüm erkek bebis denildi çok merak ediyorum acaba doğumdan sonra benziycekmi
ebrudefnee rabia5310 ben ilk rüyamda siyah saçlı bi erkek bebek emziriyordum yani öyle kalmıştı aklımda cinsiyeti ve birde başka bi zaman erkek bebek kıyafeti görmüştüm ama kızım oldu 😅 şimdi 2. Ye hamileyim henüz birşey görmedim yeni zaten bakalım ne olacak
rabia5310 ebrudefnee hayırlısıyla sağlıklı olsun inşallah🤲 bana annem diğer rüyalar düşünmekten veya heyecandan görürsün ezan saati bi de emzirirken gördüğün tutar demişti ben emzirirken gördüm ilk kızımı tam da rüyamdaki gibi kızım oldu 😇❣️ ikinciyi bu sabah gördüm emzirirken ama cinsiyetini hatırlamıyorum sol göğüsümü emiyordu tombul yanaklı kırmızı yanaklıydı 😇😇🥳
asil15 rabia5310 sağlıklı olsunda hiç önemli değil ama tabiyki rüyamdaki sarışın Tombis rekli gözlü bebek olsun isterim😅gerçi babamizda abimizde öyle bakalım hayırlısı
rabia5310 asil15 olabilir gende varsa eşim de ben de esmeriz ama bebişim beyaz tenli sarışın çünkü babaannrsi beyaz tenli dedemiz mavi gözlü sarışın onlardan alabilir 😇
minikcivciv89 rabia5310 kendi bebegimmi bilmiyorum daha doğum yapmadım 21+6 daha ama cinsiyeti öğrenmeden önce iki kez kız bebek gördüm biri koltukta yatıyordu başka bir rüyamda bir kız bebek oluyordu eşimin kucağında dünde 3 4 yaşlarında kız cocugum oluyor birde kız bebeğim oluyor uyandım gece WC ye gidip geldim tekrar uyudum yine kız bebeğim vardı kucağımda
rabia5310 minikcivciv89 sağlıkka gelsin inşallah🤲 ben tek sefer görüyorum genelde emzirirken daha görmedim kız gördüm kızım oldu bakalım ikincim ne olucak
Senacanblt_ rabia5310 ben 2 farklı bebek gördüm bir keresinde babamın aynısıydı bir keresinde kocamın aynısıydı bakalım oğlum kime benzeyecek 💖