nursenasu27 Kızlar şiddetli mide yanmam var ne yaptıysam geçmedi yoğurtlar sütler şuruplar tahin çiğ patates yemek falan hiç biri faydasız acile gitsem bu mide yanması için herhangi bişe yaparlar mı artık başka çarem kalmadı
Zelis_ozdrgn nursenasu27 benimde çok kötü 25 haftalıkken başlamıştı 30 dan sonra şiddetlendi 35 haftalık oldum hala şurupsuz yapamıyorum günde 4 kere içebilirsin dedi doktorum ben gece 2 kaşık içiyorum daha içerim o kadar yanıo ama kendimi tutuyorum iyi geliyor bana şurup
Meri3220 nursenasu27 benimde hala çok yoğun 36 haftalık oldum hala cayır cayır yanıyor artık kabullendim doğumdan sonra rahatlıcam inşallah
TubaEmine_25 nursenasu27 hamileliğimin başından beri öyleyim kabuksuz elma yemeni tavsiye ediyorum bana iyi geliyor yedikten yarın saat sonra falan geçiyor ben gece uyumadan önce yiyorum
aselinkardesigeliyor Gaviskon şurup çok iyi gelir denemelisin . Bide geç saatte bişey yeme canım asit yüklendiği için mide yanması yapar
nursenasu27 Zelis_ozdrgn yok vallaha canım aha bu saatte süt ılıtıyorum belki bi işe yarar diye şurup falan nerde iyi gelecek
Zelis_ozdrgn nursenasu27 süt maden suyu başta bana iyi geliyordu ama sonradan şurubun faydasını tek gördüm canım
Noyimommy Meri3220 doğumdan 2 gün önce dayanamayıp doktora yazmıştım ve mucizevi şekilde geçmişti iki gün sonra doğum yaptım ve herşey bitti sanırım bebek aşağı indiği için rahatlamıştım gerçekten son zamanlarda su içsem midem yanıyodu
Zeyzeyzey Bana en iyi gelen şey naneli sakız tavsiyesi ederim her yanma başladığında bi sakız atıyorum baya toparlıyor
nursenasu27 Zelis_ozdrgn acilde hiç bişe yapmadı alttan açılma varmı diye baktı nst bağladı farklı bi şurup verdi gönderdi asistan doktormuş
nursenasu27 Zelis_ozdrgn soda içiyorum şu an soğuk bişeyler içinde anlık rahatlatıyor yeni verdiği ilacı almadım daha yatıp kalkınca daha çok yanma oluyor
nursenasu27 Zelis_ozdrgn kadın doğum aciline gittim canım dalga geçer gibi davranıyorlar vallaha bıktım şehir hastanesinin acili için dünya kadar yol gidiyoruz elde var hiç bişe yani