Biz 3.günümüzde yattık AB uyuşmazlığı vardı eşimle o yüzden çok zor düştü değerimiz 10 un altına düşmeden çıkamıyolardı. Devlet hastanesinde yattık diğer de bebekten bebeğe değişiyo boyuna kilosuna bakıp sarılık değerinin üst sınırını belirleyip ona göre yatış veriyolar ben bebeğimle birlikteydim ışığa ben koyup ben çıkarıyordum besliyip altını değiştirip tekrar ışığa koyuyordum 2 saatte bi çıkarıp besleyip tekrar ışıkta tutuyordum. Çok zor bi süreçti 4. 5. Gün artık çok bunalım başlarım böyle işe ne olursa olsun ben gidip imza atıp çıkıcam eve gelicem falan diyodum evdekilere onlar da saçmalama tedavini olmadan sakın gelme diye vazgeçiriyolardı. Allah o günleri göstermesin bir daha ama normal bir süreç iş doktor çıktıktan sonra tekrar yatanlar da oluyor sende de olabilir böyle bir durum korkma endişelenme diyince rahatlamıştım artık iyi o zaman sorun bende değil demekki olası bişi diye. Doğum öncesi hiç bu uyuşmazlıkla ilgili bilgimiz yoktu olsaydı ona göre kendimizi hazırlardık en azından doğar doğmaz mama falan verirdik ne biliyim sürekli beslerdik. Benim sütüm 1.5 gün gelmemişti. Çok bilmiş aile üyeleri mama verme emsin diye çocuğun aç kalmasına da neden oldukları için bende acaba bizim yüzümüzden mi sarılık oldu diye düşünmüştüm. Ama genetikmiş.