asenazeynep akkoyun21 Maşallah, sağlıkla gelsin bebiş. Bu doğumun sezeryan olup olmayacağını hangi zaman diliminde netliyorsunuz…🫠
akkoyun21 asenazeynep herhangi bir sağlıksal sorun yoksa eğer normal doğum olarak ilerliyor zaten onun dışında bebekle alakalı bir ters durum olduğunda doktor sezeryana karar verir. Benim önceki doğumum(10 sene önce )sezeryan olduğu için bu da her türlü sezeryan olacak bu sebepten erkenden bilgim olmuş oluyor .
asenazeynep DuruDefne_mommy Yaa ay hadii sağlıkla gelsin inşallah canım beniim🥹🥹💓Kolaylıkla geçsin inşallah doğumun, sonrasında da su gibi akıp gitsin umuyorum kiii🙏🏻🧿
Masmavi- Haftadan beri yatarak geçiriyorum artık doğum yaklaştıkça erken doğum olur mu acaba korkuları tedirgin ediyor zamanında sağ salim gelir inşAllah 32+6 oldu bebişim
asenazeynep Masmavi- Oh oh maşallah annesii, sağlıkla kolaylıkla ve zamanında gelsin inşallaahh🥹🥹Erken doğum tedirginliğini herkes yaşıyor sanırım bir noktada…
asenazeynep Merich Canım, kendini çok dazla yormadan elbette günlük işlere devam edeceksin. Enerjin me güzel yerinde maşallah. Bazen bana da oluyor ama dinlene dinlene yap senin için çok daha iyi olur, gönlünü de ferah tuttt🙏🏻💓
Masmavi- asenazeynep doğum yaklaştıkça herkeste oluşuyor sanırım, benim sıkıntılı bir hamileliğim oldu 1 ay hastanede yattım sanırım ondan kaynaklı en ufak ağrı sızıda acaba doğuruyor muyum korkusu ve tedirginliği var 😩😭
asenazeynep hamdemirci Oyy maşallah kuzucuğaa, o uyku sıkıntısınu yaşıyorum ben de canım ya🥹Normalde hiç uykuda sorun yaşamıyorum ama dönerken psikolojik olarak uyanıyorum sonra mesane dolu oluyor nasıl oluyorsa, lavabo tekrar uyku derken zaman akmış gitmiş oluyor🥲🥲
asenazeynep Masmavi- Yaa geçmiş gitmiş olsun canım benim, hiçbir zaman kötüyü düşünme🙏🏻Eminim ki zamanında gelecek annesi🥰🌸 Her ağrı sızı doğum demek değil, çok da sıkıştırma kendiniii😌ama tedirginliğini anlıyorum tabii ki🥹🥹❤️