asenazeynep 1232 Maşallah annesiii tez zamanda gelsin sağlıklaa, doktorunuz bir şey dedi mii hiç ağrı sancı yok muh
asellim143_ asenazeynep mide yanmasından ve kalfa ağrısındsn başka bı sorunum yok cnm ilk 3 ay mide bulantısı çektim çok şükür şimdi iyi gidiyoruz
asenazeynep saadet3313 Hahahahah evet maalesef biraz öyle oluyor😂 Ama bir yandan da aşırı heyecan yükleniyor insana çok değişik bir his🫠
nuranay asenazeynep 32+3 hafif kasılmalar dışında nefes darlığı dışında bişey yok sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah 🥰🎀
asenazeynep nuranay Ay maşallaahh çok bir şey kalmamışşş🥰🥹Sağlıkl gelsin inşallah her birisi canıımm🙏🏻
asenazeynep 2erkekannesim Ah canım beniim, dikkat et kendine. Böyle ağır şeyler yapma lütfen, sağlığınızdan hiç önemli değill biliyorsun kiii🥲🥰🥰Vaktinde sağlıkla gelsin bebiişşş
asenazeynep miniginannesi__ Canım, ben genelde 4. Hafta içinde bulamadıysam beşinciye sarkıyor, bir iki günlük erken ya da geç gidişten bir şey olmaz 🥰
bahar1320 asenazeynep Teşekkür ederim ☺️ idare eder ağrılarım var biraz özellikle sağ kasığımda..gece uykularım yok artık sürekli uyanıyorum .. bebeğim iyi olsun da razıyım hepsine🙏😍
asenazeynep -2024 Ahaahahaha şarkı çok iyiymiş😂Allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsiin, annişine sağlıkla kavuş bebiş🌸🙏🏻
asenazeynep seher_3590 Ahh ahh, büyüne bakınca zaman geçiyor da diğer türlü hiç ilerlemiyor gibi geliyor sahiden🥲Sağlıkla gelsinler canım, amin inşallah 🌸🫠