Semracandan beyfun karataşa gidiyorum ilkinde de Osman Çelik hocaya gittim bunda da. İkiz gebeyim. İlk doğumda o kadar hızlı ve ağrısız bir ameliyat oldum ki 4 yıl önce. Doktorumdan çok memnunum tavsiye üzerine gitmiştim ilkinde kendisine. Aynı dönemde arkadaşım egepolde çok sıkıntı yaşamıştı doğumda enfeksiyon kapmıştı. Bebeğini emziremedi kendi iyileşemediği için. Yavrusunun hala bağışıklığı zayıf. Herşeyi düşünmek lazım yani
erkekannesi__ Cemil kaymaz a gidiyorum memnunum yakın arkadaşımda geçen hafta 2. Çocuğuna onla doğum yaptı öncekide onlaydı bizler memnunuz sıcak sevimli güler yüzlü açıklamalı mesaj atsam hemen aramayla geri dönen biri 30. Haftadaym öneririm .
ongen -Yusufumm- Merhaba, sizi daha önceki konularda görmüştüm Feyza hanım’a gidecektiniz deneme için gittiniz mi ?
-Yusufumm- ongen ilk tercihimi merve hanımdan yana kullandım memnun da kalınca hiç aklımı karıştırmak istemedim o yüzden gitmedim feyza hanıma
irmairma beyfun Aysel hanım ayrıldı ve şuan nereye gideceği belli değil, benim de doktorumdu🙁 gokceti
beyfun irmairma ay ciddimi kızz brnde ona randevu alacaktım tühh sen napıcaksın peki birde paket almıştın
irmairma beyfun pakette kısmi iade yapılıyor Aysel hanım öyle dedi, şimdiye kadar onlan ücreti keserler, aysel hanım iyi bir hastaneye giderse oraya gideceğim yoksa egepolden devam edeceğim sanırım😕 ama çok üzgünüm dünden beri
beyfun irmairma ay canım inşallah güzel yere geçer bakalım haber et banada nereye geçiyor bende merak ettim kendisi demedi mi aceba hiç egopolde varmı önerdiğn senin
irmairma beyfun egepolda Gökalp tokaç a giderim gidersem çok duydum önermek değil de bende ilk deneyimleyeceğim
Busraynr gokceti Egepol de doğum yapan arkadaşlarım genel olarak memnun değiller bebeği yoğun bakıma gereksiz alıyorlar diye duydum para için ben Ceren gölbasına gidiyorum çok çok iyi bir doktor Galen de doğum yaptırıyor
shrezgi Busraynr bende ona gidiyorum ama poliklinik olduğu için emin olamadım egepol Araştırmasındayım var mı bildiginiz kızlar
irmairma beyfun dedikodu değil gerçekten istifa etmiş beni ikna ettiler dedi, salı günü öğleden sonra bir şeye çok kızmış , 10 yıldır orda son damla olmuş demekki ama sonra ikna etmişler çok şükür 🥰