senem0987 Medicana İlkay hanım muayene ücreti 6500 ama biz 50 tl veriyoruz sadece özel hayat sigortamız var diye doğum ücretleri hakkında hiçbir fikrim yok söylemiyorlar 36+3 haftalık hamileyim
senem0987 biranneninyolculugu doğum ücretlerini biliyor musunuz acaba bende medicana İlkay hanıma gidiyorum ama doğum ücretlerini söylemiyorlar bize
senem0987 paradise35 evet az önce aradım 80 bin dedi sgk kapsamında sgk dışı 95 bin dedi sanırım ama özel hayat sigortası olduğumu söyleyince yatış biriminden yardımcı oluyorlar onun için dedi numaramı aldı dönüş yapacak bakalım
aybike2212 izmir3505 muane 2500tl medifama için 50000 egepol için bu sene 60000 miş doğum ücreti ben Haziran’da doğum yapacağım 2026 ne olur bilmiyorum
duygumfoca aybike2212 ben de egepole gidiyorum doktora göre muayene ücreti ve doğum ücretleri değişiyor ben Cem büyüktosuna gidiyorum muayene 2700 doğum 65 bin paket 95 bin di en son sorduğumda
Mrrveee ongen bende Feyza hocaya gidiyorum en baştan beri çok memnunum bi daha hamile olsan ona giderim
hazalmamy irmairma Daha önce konuşmuştuk bu yeni hesabım diğerine giremiyorum malesef yarın randevumuz var heyecanla bekliyoruz pazartesi günü çok yoğun oluyor o yüzden diğer günleri seçiyorum genelde 🌸