senem0987 biranneninyolculugu doğum ücretlerini biliyor musunuz acaba bende medicana İlkay hanıma gidiyorum ama doğum ücretlerini söylemiyorlar bize
izmir3505 irmairma muane ücreti nedir fiyat araştırması da yapıyorum ben şuan nurten akdenize gidiyorum klinik 3 bin tl
-2024 Valla özele hiç gitmedim 4.dogumum ilk gebeliğimde gittim özele ama bence doktor çok önemli Gaziemir nevvar Salih iş gören Hastanesi’nde Emrah Karakaya Kesinlikle şans verin resmen özel doktor gibi kendisini ben çok memnunum
ongen ozpo ben de ona takipliyimm burada cok görmüyorum takpli hastasınıı.. nasıl memnun musunuz kac haftalık ?
hazalmamy izmir3505 karataş Aysel hanım canım doktorum çok memnunum kesinlikle kendisiyle tanismalisiniz
Mrrveee ongen bende Feyza hocaya gidiyorum en baştan beri çok memnunum bi daha hamile olsan ona giderim
aybike2212 izmir3505 ayrancılarda Hayri aksüt muananesi var kendisine gidiyorum ilk doğumum da kendisinde yapmıştım hastane olarakta egepol ve medifama ile anlaşmalı
izmir3505 aybike2212 ne kadar ödüyorsunuz muayene ücreti bildiğim kadarıyla kendi özel yeri olan tüm doktorşarlar egepolle anlaşmalı doğumu orda yaptırıyor
aybike2212 izmir3505 muane 2500tl medifama için 50000 egepol için bu sene 60000 miş doğum ücreti ben Haziran’da doğum yapacağım 2026 ne olur bilmiyorum