Dinolisoo penbe_karisi ya ben hem modern hem kullanışlı hem termal bölmesi olsun ekstra alıp taşmak istemiyorum. Ağır çuval gibi değilde rahat taşınan olsun istiyorum. Şık olsun istiyorum. İstiyorum da istiyorum 😂😂😂
suragungor Dinolisoo little baby oysbella ve elsa modellerinden birini alicam ben hem cok kibar spor hem termal gozude var
suragungor penbe_karisi ay gorsel eklemeyi bilmiyorum ama trendyola anne bebek cantasi oysbella yazarsaniz cikiyor ama sirt cantasi istemiyorjm demissiniz ya benim dedigim model sirt cantasi gibi
Dinolisoo suragungor ay baktım güzel ama renkleri içime sinmedi. Krem rengi güzel ama kullanışsız oluyor diyorlar çabuk çirleniyor
Meral_63 Busranur_mnts yeni aldım ilk gebeliğim 33 haftalık hamileyim Allah kısmet ederse inşallah kulancam ama için genişliği yerleri falan olsun çok güzel biberon yerlerini çok sevdim
1demetyasemen penbe_karisi milk&moo milk trendyola yaz valiz gibi termal yerleri falan da var büyük gelirse gözüne İlays Beauty çok amaçlı çanta diye geçiyo ona bak kuşum trendyolda ikisi de var 😂
penbe_karisi 1demetyasemen evet gördüm o markanın favroimde ama kararsızım daha güzelleri karşıma çıkar diye 🤣😁