gunelozturkq tazenne benimki zorunlu sezeryan canım muhtamelen şubatin sonu olacak gibide bakalım vaktinde saatinde gelsin inşallah 🙏🏻
tazenne ezgimom26 kızlar battaniye filan nasıl alınmalı sizce. Böyle kalın kalın mı almak gerekiyor. Ben Tarsus’tayım mesela. Öyle aman aman soğuk olmaz ama yine de soğuk sonuçta. Bir tane bu en kalın olanlardan alsam diğerlerini ince alsam birkaç tane yeter mi acaba. Az mı olur sanki @Minnies @aksoy005 @Lexias @salihaaras @Deletedmom_297
Deletedmom_297 tazenne ben soğuk bölgedeym canım bir tane pufyy ördüm 2 tane penye var 1 tanede nohut almış annem .
aksoy005 tazenne benim ikinci gebeliğim bu birinci de marta denk gelmişti bı tane peluş kalın battaniye bı tane nohut battaniye iki tane de penye almıştım gayet de yeterli gelmişti 😊
salihaaras Ben de 1 puffy 1 müslin 2 penye bı tane de battaniye aldım fakat benım yasadıgım sehır soguk bır sehır
Huzurunsesi3 baby0707 ben de şu an 27 haftayım benimle martbaşı gibi sezeryan ama gün falan daha konuşmadık sabit bir doktorum biliyor musun