efsanee_ Mirom ilk dozla arasında tam 1 ay oluyo. Geçmiş mi tarihin. Sen yinede tarın git bi sor canım. Biraz rahat takılıyorlar sanırım 😒
Deletedmom133 Mirom bana hem kan hem aşı yapıyorlar ilk dozu aldım ikinci doz için aşı karti verdi tarih saat yazıyor sizese vermesi gerekirdi yada araması beni arıyorlar gitmeden önce
Bzkrt1 Mirom ben 20 haftalıkken 1. Doz oldum. 1 ay sonra tekrar gel 2.si için dedi. 3. de doğumdan sonra istersen oluyorsun dedi.
Yasemincifci Mirom 2 doz yapıldı ilki 16. Haftada 2. Si 21 haftalıkken ilk aşıyı yapınca ebeniz demedimi bir ay sonra gel falan diye
mrsdoruk Mirom 2 doz yapılıyor ama sen istersen gebelikte yaptırdığın bu tetenozun 5 dozunuda sağlık ocağında tamamlayabiliyorsun
2prenses_masal-oyku Mirom bazı sağlık ocakları aramıyo canım sen git yinede sor benide aramadılar kadın diyoki tahlil verdinmi dedim bişeyden haberim yokki söyleseniz yapardım dedim öyle yaptılar
Popmum İkinci doz bir ay sonra yapılır. Sağlık ocağı çağırmaz size kart verir o tarihe göre gidersiniz. Daha sonra 3 doz daha var ama o da 4-5 ay sonra.