Mirom Bir kere aşı oldum bir daha aramadilar bende gitmedim suan 28 haftalk oldum gec mi kaldim aşı için yoksa baska aşımı yok bi bilgide vermedi saglik ocağı
Elifff123 Mirom Canım bende bi doz yaptım aşı kartı verdiler orda gitme tarihi yazıyor. İkinci dozu da 22 şubatta yapacaklardı aramadılar aşı kartına baktım günüm geçmiş ikinci doz için Pazartesi gidecem.
Nrnnhsynn Mirom 2 defa yapiyolar cnm bi doz tutmaz 2 doz yapicaz dedi haftana gore bu hafta yada haftaya arar seni numaran varsa 2 ci doz icin
seddaa Mirom aşı kartı veriyolar vermedilerse bile hemen git zaten 2 doz yeterli dedi benim gittiğim saglık ocagı:) 1. Olmuşsunuz 2.olabilirsiniz geç değil
efsanee_ Mirom 16.haftadan sonra herhangi bi haftada yapıyorlar . 2 doz yapıldı bana 3. De doğumdan sonra yapılcakmış
Elifff123 Mirom Canım sende Pazartesi git sağlık ocağına aramadılar ben gidecem tek doz yetersiz çünkü
Nrnnhsynn Mirom bana verdigi tarihle hesapladim 28 haftada oluyor cnm geç kalmamissindir sen yarin git bak
Klntmtrk Mirom Benim sağlık ocağı da tek doz yaptı pazartesi günü 24 haftaligim ikinci için birşey demedi ben sordum gerek yok dedi anlamadım, doktoruma danıştım tutmaz dedi ikinci doz yapılması lazım dedi, 1 ay sonra tekrar sorcam bakalım
efsanee_ Mirom ilk dozla arasında tam 1 ay oluyo. Geçmiş mi tarihin. Sen yinede tarın git bi sor canım. Biraz rahat takılıyorlar sanırım 😒
Busra_bugraaa Mirom 3 doz oluyor canım eğer ilk gebelikse benim ikinci hamileliğim aradan 2 sene geçtiği için tek doz yaptılar sadece
tesbihlibebek Bana 1. Dozu 19 haftalıkken yaptılar 2. Dozuda 22 haftalıkken yaptılar 3. Doz ise bebek doğduktan sonra yapılıyormuş
zeynepsalgarr1 Mirom canım bana 2 doz olacak dedi, 1.dozu 20 haftalıkken oldum 2.sini 24 haftalıkken olucam bana böyle söylendi ama sen sor bi istersen