Blueeberryy tahamommy ayy harbiden ya 🤣 tesekkur ederim kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ben ya🤣
GirlandBoy_Mom Blueeberryy hayırlı olsun çiçeğim 🩷🥹bende kızım 9,5 aylıkken hamile kaldım şuan kızım 22 aylık oğlum 4 aylık minnoşlarım büyüyorlar gözümün önünde mükemmel bi manzara var ötesi yok bu güzelliğin tarifsiz 🥹🥰
Blueeberryy GirlandBoy_Mom cok tesekkur ederim🌸😍 yaa ne guzel valla zaten unuttuktan sonra istemezdim gibime geliyo masallah sizin bebislerede😍
Blueeberryy Bezelye1 yaa benimde sezaryen korkuyorum arasi az diye siz gittinizmi peki doktora bisey dedimi
GirlandBoy_Mom Blueeberryy Rica ederim canım Tekrardan hayırlı uğurlu olsun Sağlıcakla kavuşun inşallah
Bezelye1 Blueeberryy valla gittim kucağımda bebişi gördü bebeğinde daha küçükmüş dedi 5 buçuk aylıktı o zaman 5 buçuk aylık dedim küçükmüş dedi ama onun dışında bir şey demedi
gizemli00 Blueeberryy benimde sağ tarafımda ağrı var kasıklarım biraz ağrıyor göğüs hassasiyeti var bunlar tek
Serife_ee Blueeberryy 4+4 deyim bende. İlk hamileliğimde hiçbir ağrım bulantı vs olmamıştı. Bunda ise 1 haftadır kasıklarımda karnımda ağrılarım oluyor. Onun dışında aşırı halsizlik uyku hali var. Henüz bende doktora gitmedim
meraklianne1 Blueeberryy 4+5 ten merhabaaaa🌸🫣 2. Bebeğim nasipse 4.5 yaşında bi evladım daha var doktor çarşamba baktığında keseyi göremeedi 27 snde randevum var bakalım 😇
HiravEmir Blueeberryy hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah Ben ikinciyi yaptım 9 aylık oldu biraz daha büyüsün zamanne gösterir bakalım ☺️🤣
Blueeberryy HiravEmir amin insallah 🥰 masallah dunyaya gelen buyuyo valla ben iki istiyodum 3 e cesaret edemem ama zaman hersey gosteriyo valla🫣🤣🤣
sima_ Blueeberryy Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın🫶🏻 bende 5+5 haftalığım, keseyi gördük çok sükür salı günü de tekrar gidicez inşallah bebegi görürüz. 13. Haftada kalp durması sebebiyle bir kaybım var o yüzden biraz endişeliyim.🥹
Blueeberryy sima_ amin insallah hepimiz saglikla alalim😍 nasibi olan geliyo bende hep bisey olcak diye endiseleniyodum ilkinde kendini yipratma hic 💕🌸😍