mutlu04 Bı hafta önce yazmıştım buraya göğüs hassaiyetim kayboldu diye korkuyorum bebeğime birşey mi oldu diye 🥹 maalesef beegimi kaybettim… Salı günü kontrole gittim malesef kalp atışı yoktu ve Kürtaj oldum çok üzgünüm çok kötüyüm
Zbyd3 mutlu04 bunu sen ben gibi yaşayan bir sürü anne var canım sadece sen olmadığını bil . Çok zor kolay değil ama geçıyor zaman ve dua ile. Rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah 🌸❤️
Ahben0104_ mutlu04 başınız sağ olsun çok üzüldüm , ben de galiba haftaya kürtaj olacağım 😔nasıl bir işlem ağrılı mı korkuyorum açıkçası
Aaayseeert mutlu04 çok üzüldüm bende bebeğimi kaybedeli 5 ay geçti ama yüreğimde ki acı katlanarak daha da arttı Allahım gönlünüze ferahlık versin inşallah 🙏
mutlu04 Zbyd3 öyle canim öyle ikinci kaybim .her zaman tevekkül ettim doktor kalp atışı yok dediğinde de yine şükür ettim vardır rabbimin bı bildiği dedim
mutlu04 Ahben0104_ benim ikinci kaybim olduğu için çok kötü oldum geçen senede Aralık’ta oldum o zaman 16 saat suni sancı verdiler sonra düştü kalan yani plesantayi da kürtaj ile canlı canlı aldılar.. salı günü bu durumu doktora anlatınca Allah razı olsun anestezi verdiler hiç birşey hissetmedim bı uyandım herşey bitmisti 🥹
akkoyun21 Ahben0104_ oncelile geçmiş olsun bende 3 sene önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi atmadı çünkü.Ben devlete gitmeyi göze alamadım uyutma falan olmaz diye korktum özele gittim ve uyutuldum kürtaj işlemi bittikten sonra uyandırdılar beni .Sadece adet sancısı gibi bir ağrım vardı vede adet kanaması ertesi günü günlük hayatıma işime devam ettim.
C1803 mutlu04 Başın sağolsun canım geçmiş olsun Benimde bebeğimin kalbi 9.haftada durdu😔 Rabbim bize yeniden anne olmayı nasip etsin sağlıkla kolaylıkla🌷
mutlu04 C1803 amin amin canım bu ikinci kaybim … Neden niçin diye sorgulamiyorum taktiri ilahi … Ama üzgünüm 🥹
Lina_72 mutlu04 5 kayıptan sonra 33 haftalik gebeligim devam ediyor cok şükür düşüklerden kaynakli isyan etme rabbime tevekkül et inşallah en yakin zamanda hayirli sağlıklı bir sekilde nasip olur cok gecmis olsn
mutlu04 Lina_72 öyle tabi canim oyle .. inşallah rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına verir bebeğini
Baloglus mutlu04 Başınız sağolsun bende yaşadım aynı durumu çok zor. Kan sulandırıcı iğne falan kullanıyor muydunuz gebeliğinizde ?