Dinolisoo Deletedmom_297 maşallah ismiyle büyüsün. ay ben Aslan ismini çok seviyorum. Ama bizde herkes Galatasaraylı aslan koysam direkt onun için koydunuz derler gıcık olurum. Birgün oğlum olursa çok istiyordum valla😂
Deletedmom_297 Dinolisoo benimde kocam gsli allahtan yoksa asla izin vermedi başka takımlı olsa aslana 😂😂😂
Dinolisoo Deletedmom_297 oo kocanın gönlünce olmuştur o zaman. Dediğin gibi diğer takımlarda olsa asla izin vermezdi😂😂
Nur482482 İnstagramda nakissepetii sayfasını öneririm hem çok şık hem sade ve kaliteli hastane çıkışları işliyorlar sizin isteğinize göre🌸
Zcvkk Deletedmom_297 bende çok araştırdım. Fiyatlar çok fazla yüksek geldi birçok sayfada. Daha sonra instagramda tulumyoffical sayfası ile görüştüm. Ürünleri gerçekten güzel ve piyasaya göre çok çok uygun. Tavsiye ederim
alpanne3 Zcvkk alısverıs yaptınız mı urunlerı nasıl kalıtelı mı acaba bı kaç kişi dolandırıcı olabılır yazmısta
kavalakurabiyesi ayseel ben instagram aye tasarımdan yaptırcam istediğin deseni yapıyor müslin ve fiyatı piyasaya göre çok uygun satıcıda çok ilgili