Deletedmom_297 Kızlar isimli hastane çıkışı yaptırdınız mı yada yaptıracakmısınız ben anı ve foto için yaptıracağım güvenilir bir yer arıyorum nerde yaptırdınız müslin düşünüyorum daha şık duruyor .
ipekmom_ Deletedmom_297 penye yaptırdım ben tulum Şapka eldiven instagramda meryem bebek tasarım ismi memnun kaldım kaliteside güzel geldi, müslin modellerde vardı
Senacanblt_ Deletedmom_297 ben yaptırcaktım sonra gereksiz pahalı olduğunu gördüm vazgeçtim güzel bir hastane çıkışı aldık
Dinolisoo Bende yaptırıcağım müslin isimli ama önce isime karar vermem gerekiyor daha karar vermedim😂
Deletedmom_297 Dinolisoo ay çok zor isim işi bende kafam karışmadan ismi seçip isimli şeyleri yaptırayım diyorum isimli şeyler olursa kafam karışmaz başka isme 😂😂
Merve_3300 Dinolisoo Eşim göktuğ diyor ben aybars. Inatlasiyor. Onun inadına takım yaptiricam🤣 ilkini o buldu cunki sira bende kusura bakmasin
Deletedmom_297 betulmommy isimli mi canım sade mi isim basan yer olsa sade alıp kendim yazdırırım ama burda yok malesf
Dinolisoo Deletedmom_297 ben aslında cinsiyeti öğrenir öğrenmez bir isime karar verdim net bu dedim eşim tarafta sevmediğim birisinde çıkınca bütün hevesim kaçtı ve yeni isimler arasında kayboldum ne seçeceğimle ilgili fikrim yok😂😂
Dinolisoo Merve_3300 ikiside güzel valla ben seçemezdim erkek ismine karar vermek zorr😂 biz daha başta anlaştık eşimle kız olsa isimler bende erkek olsa eşimde şuan kız. İkincide kız olursa o da bende öyle bir hak tanımıyorum kendisine😂😂
carolina07 Merve_3300 biz erkek olsaydı göktuğ koyacaktık. Sonradan göktürkle değiştirdik ama kız olacak gökçe koyduk😊
Merve_3300 Deletedmom_297 öyle vallahi aşko ya 1 Alparslan 2 göktuğ. Benim oğlum Atilla hem ona uyuyor hemde içime sindi🤩
Deletedmom_297 Dinolisoo benimde isim belliydi hamile kalmadan falan önce ama küme desem isim beğenilmedi tuhaf karşılandı kiminin dili dönmedi bende soğudum isimden başka bir isim buldum şimdi kime desem beğeniyor o yüzden isimli şeyleri yaptırayım dedim 😂
Merve_3300 Dinolisoo kız asko ortalık Göktuğ kaynıyor eşim turk ismi olduğu icin istiyor ama insanlara popüler diye gözüküyor ondan istiyorlar. İlkinde Atilla o seçti bende onay verdim sıra bende valla kusura bakmasın
Dinolisoo Merve_3300 ay sana bişey diyim mi şuan aklıma geldi biz daha cinsiyet belli değilken beğendiğimiz isimler kaydediyorduk. Kaydettimiz tek erkek ismi göktuğ😂😂 bence de sen seç göktuğ çok yayılmış😂
Deletedmom_297 Senacanblt_ evet özellikle müslinler pahalı bende ser olarak değil sadece tukum alıyorum 750 falan oda set olarak 3-4 bine geliyor
Dinolisoo Deletedmom_297 maşallah ismiyle büyüsün. ay ben Aslan ismini çok seviyorum. Ama bizde herkes Galatasaraylı aslan koysam direkt onun için koydunuz derler gıcık olurum. Birgün oğlum olursa çok istiyordum valla😂