agilkaya Sarfaraz_17 bugün verdim kanı sonuc 16,3. Değere göre 5in üstü pozitif. Sağlıkla artmansını bekliyorum bende canım
agilkaya duyqq geçmedi daha canım dün kan testi verdiğimde 4-5 gün vardı işte bugünde 3 gün fln kaldı. Reglim 27 veya 28 kasım
duyqq agilkaya ilişkiden kaç gün sonra test yaptın peki canım bir de belirtilerin nelerdi ya benim de ilişkimden 10 gün geçti beklemedeyim 7 aralıkta regl günü
agilkaya duyqq valla canım benim yumurtlama 10-11 kasım görünüyordu. Ben 8-9-10-11-12-15-17 ilişki oldu hangisinde tuttu bilmiyorum ama ben 12sinden sayarsam kan verdiğimde 12. Gün oluyor. 13ünden sayarsamda 11. Gün kan vermiş oluyorum
duyqq agilkaya anladım canım benim de 18-23 yumurtlama gösterdi 14 16 18 20 21 22ye kadar ilişki oldu bende de predictor early var yapsam mı beklesem mi bilemedim ya
agilkaya duyqq yumurtlaman 18-23 kasım gösterdiyse daha dün yani belli olmazkii hemde 5 gün yumurtlama olur mu bilemedim
duyqq agilkaya bende düzensizlik var canım belli olmuyor bazen takvimde erken gösteriyor geç dyumrutlama oluyor geç gösteriyor erken oluyor
duyqq agilkaya mesela takvim 18-23 dedi ovğlasyon yaptım 14te Lh yükselmeye başlamıştım bende o zamandan beri değerlendiriyorum
busrax_ agilkaya bende şimdi predictor early ile yaptım 8 gün var negatif. Sizin testiniz koyulaştı mı 🥹
agilkaya busrax_ dün yaptım koyulaşma vardı sonra gidip kan verdim 16,3 çıktı. Bugün tekrar test yapayım dedim başka markayla diğerlerinden daha silik çıktı koyu çıkmasını bekliyordum üzüldüm. Sanırım kimyasal 😏
busrax_ agilkaya başka marka ile koyulaşma takip edilmez aynı marka ile de edilmez gerçi. sıvı alımına idrarın yoğunluğuna göre değişir bence koyuluk. inşallah sağlıklı gebeliktir
buse76 agilkaya artık test yapmayı bırakın kanla takip edin test strese sokar iki günde bir kan verin 2 3 defa düzenli artarsa 15 gün sonra kese için gidersiniz
didembrss agilkaya geç döllenme de olabilir canım idrar testleri kesin sonuç vermiyor sen 2 gün sonra tekrar kan ver en iyisi yükselişe bakarsın