agilkaya nurellaaa__ canım 2 de kan verdim 16,3 çıktı. Adete 4-5 gün var çok düşük sanki değer sevinemedim 🥺
fatmanur3824 agilkaya bence düşük değil çünkü daha adete bile 4 5 gün varmış şimdiden bile 16 mutlu oll 🥰 hayırlı olsunn sağlıkla gelsin inşallah🌸
nurellaaa__ agilkaya çok çok yeni o yüzden bu kadar düşük ben bir önceki gebeliğim de 5 gün gecikme ile hamile oldugumu öğrendiğimde beta HCG değerim 24 du sizin daha 4 gününüz var içinizi ferah tutun
nurellaaa__ Sevcos üstüne görme derler hamile olup adet olan kişiler var yinede bir doktor kontrolünde bulunun çünkü gebelik var
agilkaya Sevcos bende adetten 4-5 gün önce 23 kasımda kan verdim 16,3 çıktı yarın tekrar vercem bakalım kanama yok henüz bende leke vs.
berzeh agilkaya ben ilk yaptigimda flaşla goruyordum cizgiyi 😂 cok erken yapmistim jskdjf Testi tekrarla yada mutlaka kan ver canım.
agilkaya berzeh ertesi gün tekrarladım koyulaşma vardı aynı hün kan verdim 16,3 çıktı canım adetime 4-5 gün vardı. Bana çok düşük geldi değer üzüldüm. Yarın 2. Gün tekrar kan vericem
berzeh agilkaya benimkide çok dusuktu ustelik testten gunler sonra kan vermistim 67yle ogrenmistim Adetime 1 gun kala vs vermistim kani galiba. Gayet normal Dusuk degil canim.
agilkaya berzeh teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler. Öğlen 2 de tekrar kan vereceğim nasip artık bakalım 🤷🏼♀️