agilkaya elifuzdusarucan inş sağlıkla kucağınıza alırsınız. Dualarım sizinle. Bende riskli gebeliktim kızımda ve her gebeliğimde yaşayacağım aynı şeyi. Erken doğum riskim olcak hep çünkü bende rahim ağzı kısalığı var gebe kalır kalmaz serklaj yapılcak demişti perinatoloji doktorum bakalım nasip
ozklay agilkaya Yeni olduğu için o kadar çıkmış olabilir, 2 gün sonra tekrardan kan verip değer yükselmiş mi diye bakarlar
agilkaya ozklay anladım canım diğer kanı 25 kasımda vercem dimi ? Bide bende hiç kasık ağrısı yok normal mi buu
ozklay agilkaya Evet 25 Kasım’da verin, normal bence bende de ilk haftalarımda olmadi adetime yaklasirken sadece karnimda adet ağrısı gibi sancı oluyordu. Telaş yapmayın 🤗
agilkaya ozklay anladım teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla ilerler. Rabbim hüsrana uğratmasın bize ve heyecanla kardeş isteyen kızıma sağlıkla ve hayırla kavustursun 🥹🤲🏻
Sevcos Merhaba bugün regli günümde dayanamayıp dün test yaptım silik çıktı bugün sabah regli oldum hiç bir adet öncesi belirtiletin olmadı sadece şuan karın ağrım var kızlar yorumlarınız ne olur [https://hizliresim.com/h56at9y]
ozklay Sevcos Adetin devam ediyor mu? Testte var görünüyor çünkü yanıltma değilse. Yerleşme kanaması pembe ve kahverengi olur
pembemomy agilkaya birkaç aydır bizde deniyoruz bu ay yine negatifi gördüm umarım bede önümüzdeki ay sevinirim 🙏🏻 şeninde vardır inşallah canım
agilkaya pembemomy inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah , rabbim hiçbirimizin gönlünü kırmasın 🤲🏻🥹
ozklay pembemomy Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun İnşallah. Sağlıklı sıhhatli bir evladınız olsun. Vaktini bekliyordur annesi stres yapma sen 🌸
Sevcos Sabah vardı şimdi biraz daha az yoğun değil dün gece çok açık pembeydi ve çok azdı inşallah yerleşme kanamasıdır