kurkmantosuzmadonna Meltemanneolsun öyle daha dün dedim evladım beni bu saatte senden başka kimse yataktan çıkaramazdı diye 😂amin amin sağlıkla büyütelim inşallah
Meltemanneolsun kurkmantosuzmadonna ay evet ya gece kalk bilmemkac kere mama hazirla içir gaz çıkar uyut sonra tekrar sonra tekrar ne yapcaz biz böyle. Geçen babasına bıraktım bütün gece uyandırıp hadi mama yap diye en son diyo ki bu kadar mama mi içiyor bizim kızımiz ne çok içiyor. Yaa dedim ben her gece böyleyim
nesivar Meltemanneolsun benimki 7 aylık üst dört dişini çıkarttı bi anda şaşırdık her diş dönemi bir telaşe😅
Meltemanneolsun nesivar maşallah yavrum güzel olmuş aslında 4 inden kurtulmuş 😂 her dönemi ayrı bir telaş bunların
Senasome Havin49_ bu çok geç bu saat 3-4 yaşında bile olsa bu saatte yatmamalı okula Gitse de bu saatte yatmamalı :(
Senasome Meltemanneolsun öğlen uykuları da uyanık kalma penceresi çok önemli. İnstagramda irlandalianneye bakın söylenen saatlere göre çocuğunuzu uyutup uyandırın duzelecektir
Meltemanneolsun Baklavaseverim akşam üzeri dışarı çıktık normalde uyurdu dışarıda hiç uyumadı eve geldiğimizde uyudu daha yarım saat önce falan bugün geç uyanır diye düşünüyorum 😍
Nazo77 Meltemanneolsun valla oğlum uyuyunca uyursam boşuna geçmiş gibi hissediyorum vakit ev işinden zaten geçtim 10 aydır çok yorgunsam uyuyorum.
pinarrcc 10 aylık bebeğim akşam yatması ikindi uykusuna bağlı biraz fazla uyursa 10 gibi az uyursa 9 gibi uyuyor ama her iki saatte de 6 da uyanıyor çok dakiktir gece diş sancısı falan olmazsa uyanmıyor o saate acıkıyor diye düşünüyorum
Meltemanneolsun pinarrcc hayır uyansın acikimca ona bir aey demiyorum ama geri uyusun doyunca benimki uyumuyor direkt uyanışta
Baklavaseverim Meltemanneolsun Hadi bakalım inşAllah benim kız uyumuyor dişi ağrıyor sanırım üst dişler ne zormuş