Havin49_ Meltemanneolsun kız inan bi saniye yerinde durmuyor onun peşinde ben yoruluyorum ama enerji adla bitmiyor
Meltemanneolsun Havin49_ 😂😂 yaa en enerjik olduğu zamanlar biter mi dünyayı kesfetmekle meşguller 🥰 Allah güç kuvvet versin ya ben de enerjigimdir normalde de su hastaliktan sonra enerji falan kalmadı yoruluyorum hemen nasıl yapcam bilmiyorum çok zor anam iyilesseydim bir an önce
nesivar Meltemanneolsun boşuna uğraşmayın bi kaç ay sonra diş cıkartcak sonra saat bası uyancak belki hiç uyumicak sizin kurduğunuz bütün düzenler değişecek bir ateşli geceyle. Siz 9 da yatın şimdilik 5 te uyanın öyle idare edin cünkü emekleriniz her türlü bosa gitcek yani uyku düzeni diş çıkımı bittikten sonra daha sağlıklı olabilir bence
Meltemanneolsun nesivar ayyy deme bee😱 şimdi kasinmalari başladı ama cikmasin6 aydan sonra olur dedi doktor da. Büyüyünce ye kadar uykular haram desene
As38- Meltemanneolsun sorma valla iki buçuk aylıkken başladım öyle uyutmaya düzen olmaz yapma diyenlere inat çok şükür 4. Ay atağı bu düzen sayesinde hafif geçiyor 1 2 gün zor oldu sonra çok şükür çabuk toparlıyor uyumuyor diye köşeye çekilmiyorum gündüzde saatli uyutmaya çalışıyorum canım ama bu erken kalkma olayı bebeklerin fıtratında var gibi
Meltemanneolsun As38- yani bakınca normalmiş benim durumum o zaman. Benimki de o düzende uyuyor hep 6 7 gibi şaşmaz uykuya dalar tabi ki bebekten bebeğe de değişiyor kimi bebek daha sorunlu oluyor. Kimisi de sakın oluyor Allah herkesin yardımcısı olsun🙏🏼
As38- Meltemanneolsun Aminn illaki bozulur düzelir sıfırdan insan yetiştiriyoruz kolay değil uykuya dalmasını bile biz öğretiyoruz
nesivar Meltemanneolsun benimki 7 aylık üst dört dişini çıkarttı bi anda şaşırdık her diş dönemi bir telaşe😅
kurkmantosuzmadonna Meltemanneolsun ben de geç uyutursam belki gem uyanır diyorum ama 8 den sonra da kıyameti koparıyor gün içinde de çok uyumuyor çünkü. Tek uykuya düştük artık onda da yarım saat uyuyor.
Meltemanneolsun kurkmantosuzmadonna bütün planlar gelişim bilgileri alt üst 😂 nasiil uyumaları gerektiğine kendileri karar veriyorlar bebislere bak sen🥰
kurkmantosuzmadonna Meltemanneolsun ay öyle yok anam kafalarına göre takılmayı seviyor şimdiki bebeler 😃
Meltemanneolsun kurkmantosuzmadonna büyüdüğünde nasıl başa çıkacağız peki anne ben bir bireyim kendi kararlarim var diye karşıma dikilirse popişine saplagi yer ama 😂
Deleted33000 Meltemanneolsun bizde de uyku düzeni diye bişey yok misafir gelirse uyuması gecikiyor ama uyanması hep aynı 6 veya 6:30 da uyaniyo evde olursa en geç 8 buçukta uyumuş oluyor benim oğlumda sabah karşı gaz sancısı ile uyaniyordu bı bitkisel takviye aldık onunla gece gaz sancısı çekmiyor
Meltemanneolsun Deleted33000 aman demek ki hepsi aynı canım ben boşuna telaş etmişim 😂 şimdilik gazı yok çok şükür de neymiş o belki lazım olur aklımda bulunsun
kurkmantosuzmadonna Meltemanneolsun valla bilmiyorum inan biz gelişigüzel büyümüşüz gık demezdik annemize babamıza. Annem diyor benim uykuyu en sevmeyen yaramaz çocuğum sendin ama senin çocuğun senden beter shhshshs bu hiç sevmiyor uykuyu diyor.
Deleted33000 Meltemanneolsun dur sana resim atayım aşkım ben çok memnunum bebeğim mışıl mışıl uyuyr tabi hasta filan olmazsa
Meltemanneolsun kurkmantosuzmadonna folik asit çocukları işte akılları farklı çalışıyor. Beyin sürekli işliyor ya bu kadar sevmesek hiç çekilecek dava değil 😂 sağlıklı olsunlar da napalim artık uykusuz falan idare ediyoruz.
Meltemanneolsun As38- tabiiki ya hayırlı evlatlar olsunlar inşallah da bu emeklerimiz hiçe sayılmasın🩷
kurkmantosuzmadonna Meltemanneolsun öyle daha dün dedim evladım beni bu saatte senden başka kimse yataktan çıkaramazdı diye 😂amin amin sağlıkla büyütelim inşallah