Arsee Gece gündüz su gibiyim bende gece üstümü acsam karnıma sancı girer örtsem terden kaybolurum gece uykulari haram oldu resmen ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Fadiiiik Arsee canım cidden bende öyle inçe giyiniyom gene aynı bacak aram bile bildin terliyo cok rahatsız edici uykuyu bile bozuyo 😪 artık Doğuma kadar beklices kuzum napalım.. terliyken üstünü fazla acma grip olursun allah korusun
Arsee Fadiiiik aynen bide bu yüzden gece 3-4 kaç defa uyanirsam sıkıntıdan uyuyamıyorum tekrar son haftalar hayırlısıyla gelseler de rahat bı nefes alabilsek
Fadiiiik Arsee aynen kalka kalka insanın uykusuda artkk iyice gidiyo 🤲🏾 Aynen sağlıkla gelsinlerde minikler cnm
Bulut74 Fadiiiik bi tür menepozdayız gibi düşün.. Ben terlemek, ter kokması ne bilmezdim. Ama ilk hamileliğim de ögrendim. Bi süre lohusaykende devam ediyor. Sonra normale dönüyorsun. Adet olma zamanı geliyor ya olamıyorsun o sıralar daha çok terliyorsun yanıyorsun.
Fadiiiik Bulut74 ah lohusalıkdadamı devam ediyor canım terk kokusu koltuk altı sanki bi işe yaramıyor gibi geliyo bazen ama olsun artık napalım dayancaz 🥰 bilgin için sağol cnm
Bulut74 Fadiiiik bi süre devam ediyor. Kanaman kesilince biraz rahatlıyorsun. Ama eninde sonunda geçiyor merak etme 😬🤗
Fadiiiik Bulut74 inşallah cnm ooh rahatlatın beni.. yumurta caksan sanki üzerimde kaynıcakmış gibi bi his bunlar 😂
Huzur20 Fadiiiik Bende geceleri çok terliyorum canım dikkat et hasta olma valla hasta oldum zor kurtuldum
Ebrsa3444 Gülşen’in yanıyor yanıyorummmmmmm bir ihtimal biliyorummmm şarkısını tüm hamişlere armağan ediyorum 🤦🏻♀️🤪🤪🤪
Polo Fadiiiik harAret Ben yanıorm evde, eşim üşüo. Ki eskiden tam tersiydi Kombiyi kapatıorm o gidiyo açıo Camı açıorm o gelio kapıo 😀 Bugun herkea montla faln gezerken ben kısa kolla gezdim dışarda 😀
Fadiiiik Polo 😂😂 kız napdın hasta olursun ölede. Ama varya bende yanıyommm 😭 dedin gibi benimde annem geliyo oda buz gibi diyor resmen ee ben yanıyom
Polo Fadiiiik işte yanıorm :) bana göre hava fresh mis gibi :) Ha bende ter olmuo sadece böyle şiddetli hararet basıo Duşa girdim çıktım bi saat önce Ama hala sıcağım 😀 Allahtan kış hamilesiyim. Yaz olsa napardm bilmiorm
Bulut74 Fadiiiik ince giyin, sık duş al iyi geliyor. Gece uyuyamıyorsan gündüz dinlen. Ben de bi tane kız var gündüz uyutmuyor. Bak bu saat oldu yatırmıyor. Duşa girsem benden önce atlıyor 🤣😂 terlemek kolay iş 😬🤣😂
Fadiiiik Bulut74 duşdan cıkınca gene başlıyo canımm her geçe yatığımda oluyor incede giyinirim askılıyla yatıyom resmen😂 yesinler senin o minik cadıyı maşallah🥰
Fadiiiik Polo aynen yaz ayında nasıl dayanıyolar acaba 😳 allahım hepimize kolaylık versin canım inşallah