Sementa63 Nisven Ben tansiyon ilacı da alıyorum 8 tane alfamet 2 tane adalat tansiyondan dolayı iğneyi yaptılar
Nisven Sementa63 çok geçmiş olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah hastanede gözlem altında olmanız çok iyi önlemini alırlar bende çok yattım o sayede 35 lere gelebildim 25-26 da doğum riskim vardı doktorları dinleyin dinlenin düzenli ilaçları alın vaktinde doğar inşallah
Sementa63 asil15 28 haftalık ama kilo almıyor gelişimi 26 haftalık dedi Perinatoloji Tansiyondan dolayı
asil15 Sementa63 sizi korkmak istemiyorum ama almak isterlerse alsınlar disarda müdahale ediyorlar bebege ama anne karnında maalesef hiç bir şey yapılmıyor kardeşim sizin yaşadığınızı yaşadı 24 haftada gelişim durduğu için 26 haftda 600 gram doğmuştu çok şükür sağlıklı oldu 3 ay sonra normale döndü
Sementa63 asil15 Devlette yatıyorum gözlem altında tutuluyorum günde 8 tane alfamet ve 2 tane adalat tansiyon ilaçlarını kullanıyorum, hergün 3 defa nstye bağlıyorlar ve günde 2 defa kan alıyorlar tahlil sonuçları yükselmiş mi diye ona göre hareket ediyorlar
Kadriyeince Sementa63 inşallah sağ salim bebeğini kucagına al canım adalat dusurmeye basladimi tansiyonlarini hic stres yapma hastanede kaldığın için sen ve bebeğin tez zamanda bu durumu atlatın İnşallah geçen sene bende yattım hastanede ayni durumdan bana da yapmislardi ciger gelistirici igneden ama inan ki bebekde bi sey biraktigini bilmiyorum korkutmak icin yada yanlis anlaman icin soylemiyorum ben kaybettim bebegimi melek oldu sana en buyuk duam kucagina İnşallah sag salim bebegini kucagina alman
Sumay_61 Sementa63 ben yaptırdım 32. Haftamda erken doğum riskim vardı. 35+5 te doğum yaptım şimdi oğlum 5 buçuk yaşında. Öğretmenleri onun için çok akıllı okulda farkediliyor bile dedi. Maşallah yani iğnenin bir yan etkisi yok aksine yararı var iyi vurulmuşuz. Hiç solunum problemi yaşamadık o yüzden. Doktorunuza güvenin bence
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Sementa63 çok kişi vurduruyor emin olun erken doğup kuvoze girip evladınızı orda bırakmanızdan iyidir hiç öyle bir yan etki de okumadım zaten
Meltemanneolsun Sementa63 benim suyum siziyordu 26. Haftadan beri 30 da yaptılar 34 de doğum yaptım ve kuvoze girmedi bir zararı yok bence faydası var.
Alone Sementa63 zararını görmemiştim. Bizde faydası olmuştu baya ufak (1900 gr) doğmasına rağmen solunum sıkıntısı yaşamadı kilo için girmişti küveze
2prensesannesiiii Sementa63 yani faydası oldu mu olması mı bilmiyorum ama 31 haftada 2 doz yaptılar bana yatışım yapılmıştı doğum başlangıcı vardı sancılarım çıkıyordu hep doğumu durdurdular öyle taburcu oldum sıkı takiple 38+2 de doğurdum kızımı bi sıkıntımız yok çok şükür 🙏🏻 şuan 2.5 yaşında
H-4U_7 Sementa63 bende 35 haftalık doğum yaptım ciğer geliştirci iğne vurdular kızım şuan iki yaşında gayet sağlıklı
Sementa63 QueenBahar_ Kaç haftalıkken iğneyi oldun canım? Benim tansiyon yüzünden kilosu 960 çıktı 2 hafta geride 26 haftalık uyumlu dedi normalde 28 haftalık hamileyim 🙁