Nuriay ekdioo altdanmı baktı bendede üstden gözükmedi böyle konuşan doktorları boğasım geliyor yaa bi sürü kadın geç döllenme yaşıyor Hemen kurtaj bi gidin 10 gün sonra Tekrar bakarız olumlu düşünelim falan demek yok sanki
Cerensolmaz ekdioo İnşallahhh bebeğini de kalp atışını da duyarsın canım benim umudunu kaybetme yarın haber bekliyorum senden hayırlı haberlerle gel inşallah 🤲🤲🥰❤️
sima_ ekdioo ilk gebeliginiz mi ? Şayet ilk gebelikse bende 8. Haftada kalbini duyabilmiştim yerinizde olsa 8 e kadar beklerim. 2. Gebeliklerde daha erken duyulabiliyor. Acele etmemenizi tavsiye ederim.
Cerensolmaz ekdioo Yaaa gerçekten miiii çok çok sevindim canım benim inşallah bende kalp sesini duyabilirim banada dua edebilir misin🥹🥹🥰❤️🤲🤲🤲🤲
ekdioo susu9935 çok erken kesem 18mm idi ve hala bebek kendini göstermemişti ama dün kalp atışını dahi duydum sakın endişenelenme 💕💕💕
elifin_ ekdioo ahahahah tamamen aynı şeyi yaşamışız 18 mm idi kesem yolk sac vardı ama bebek yoktu 6+0 haftalıktım, doktor kese 25 mm olana kadar boş gebelik denmez demişti bugün 6+6 iken gittim hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum
susu9935 ekdioo ekdioo Çook sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim için de dua ederseniz çok sevinirim. Allahım inşallah bize de bi mucize gösterir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💖