ekdioo Kese 18mm civarında kese ve yolk geçen haftaya göre büyümüş şuan 6+5 im doktor haftaya gel olmazsa kürtaj dedi benim durumumu yaşıyan var mı
busu1 ekdioo Yolk sac varsa bebek vardır diye düşünüyorum canını sıkma 1 hafta Bekleyip başka doktora görün derim
Cerensolmaz ekdioo Merhaba canım bende aynı durumu yaşıyorum ama hastanenin ultrason cihazı eski ve yetersizmiş doktorum dedi ve e nabızdan da baktım not almışlar 2 hafta sonra başka hastaneye gidecem yeni açılan bir hastaneye sende öyle yap istersen
susu9935 ekdioo aynı durumu bende bugün yaşadım ve doktorum yolkun gereğinden fazla büyük olduğunu gelişmediğini pazartesiye de aynı durum varsa kürtaj dedi kanamam da biraz var ne yapmalıyım bende şaşırdım kaldım
Beettll ekdioo canım bizimki 8. Hafta gözüktü kalbini duyduk sakin ol her gebelik bir değil arkadaşım 6. Haftada gördü duydu olur sakin ol sen yeterli
Firdevstuna Hiç canını sıkma aynısını bana da demişti kanama sebebi ile gitmiştim. Yerleşme kanamasıymış 1 hafta sonra kalbini de duyduk.Ama o 1 hafta çok zor geçmişti o yüzden yorup üzme kendini inşallah hayırlısıyla duyacaksın kalbini..
sdc 6 haftada nasıl hemen kürtaj deyip insanları korkutuyorlar bu 8. Hafta olsun bakalım ondan sonra kötüyü çağırırsınız yani dur canım benim Allah büyüktür bende 7+2 de duydum yolk varsa beklemek gerekir hemen boş denmez
ekdioo Cerensolmaz ben şuan 7+2 oldum sanırım umudumu da kaybettim henüz doktora gitmedim yarın gideceğim size de bilgi veririm 💕
buse76 ekdioo bence perşembe cuma gidersen kontrole duyarsın kalp atışını imkanın varsa özele hit devletin makinaları eski
Cerensolmaz ekdioo İnşallahhh bebeğini de kalp atışını da duyarsın canım benim umudunu kaybetme yarın haber bekliyorum senden hayırlı haberlerle gel inşallah 🤲🤲🥰❤️
ysgmur Merhabalar tamamen aynı durumdayım 6+4 üm , bugün bende de kese ve yolksalk göründü ama bebek yoktu haftaya tekrar randevu aldım sizde sonucunuzu bildirseniz çok sevinirim beklemek çok zor
ekdioo ysgmur merhaba lütfen bekleyin aynıydı benimde kese vardı Yolk vardı bebek yoktu hatta doktor direk kürtaja göndermişti kese büyük diye ama bugün kalp atışını duydum ultrasona göre 6+5 te bebek ben 7+2 yim
ekdioo susu9935 çok erken kesem 18mm idi ve hala bebek kendini göstermemişti ama dün kalp atışını dahi duydum sakın endişenelenme 💕💕💕