elifayaz112_ subatmasali korkma benim de hem tansiyon hem şeker var sürekli hem dahiliyeye gidiyorum hem kadın doğuma sürekli takip altındayım bana da corasprin verdi o şeker ve tansiyonu dengede tutmak için bı zararı yok bı de diyet yapıyorum Allah’ın izniyle şimdilik bebekde ben de iyiz ama şeker için dikkat et yeme içmene
subatmasali 8143 ben daha yeni başladım bana dedi ki doğuma 1 hafta kala bırakacağız doğum da 5 Ocak gibi peki ya ani bir doğum olursa napacağım
Dilos24 sevgi24062023 hayır tansiyonum yok, yüksek tsh ve 22 cm miyom var o nedenle yüksek riskli gebeliğe aldılar
fayting subatmasali bence doktorlar önerdiyse bebeğinizin ve sizin sağlığınız için ecopirin için hem ben de kullanıyorum. Allah sağsalim brbeğinize kavuştursun az bir vakit kalmış
sevgi24062023 Dilos24 Cok gecmis olsun insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz Benimde sekerim ve tansiyonum oldugu icin yuksek riskli gebelige alindim gecen hafta
eed21 Bu arada bende ecopirin kullanıyorum bir damarda daralma var ileride gebelik zehirlenmesi olmasın dşye 12 haftadan beri kullanıyorum. Doktor diyo ecopirin iyidir bende kullanıyorum 😂 ve tiroid ilacı da kullanıyorum 15 yıllık hipotiroid hastasıyım
subatmasali eed21 bana bir kadın doğum doktoru dedi ki sende 3 ü de var kimsede 1 i bile yok bende şimdi korkuyorum halbuki ilk bebeğimde de bu sorunlarım vardı ama doktorlar bana tam destekti
eed21 subatmasali siz onlara bakmayın ya bende de tiroid var ecopirin kullanıyorum. Bazı doktorlar çok can sıkıcı oluyor. Hiçbiri kontrol edilmeyecek şey değil abartmasın
yasarceyda12 subatmasali canım bi süre bekletiyolar ya da ona göre tedavileri var merak etme ama ecopirim kullanmak zorundasın şeker tansiyon varsa kesin veriyolar korkma
subatmasali yasarceyda12 şuanki doktorum dedi ki senin önceki gebeliğinde de varmış tansiyon eğer önlem alsalardı şuan tansiyonun çıkmazdı
yasarceyda12 subatmasali alakası yok canım tabiki önlem alınsa iyi olurdu ama o tansiyon çıkacaksa çıkıyo valla benim sağlık ocağındaki ebem iki bebeğindede tansiyon sorunu vardı ikisindede ilaç kullanmış tabi şükür ikisinide 37de doğurmuş ama ikisindede alfamet adalat hepsini kullandım maalesef çıkıyordu dedi
yasarceyda12 subatmasali ve ben diğer hamilelikte tansiyonım daha yüksekti gereken herşey yapıldı erken doğum yaptım bundada herşeyi kullanıyorum arada tansiyon yükseliyor ama çok şükür çok yüksek değil ama azda olsa varmı yine var eee bizde önlem aldık ama olan oluyor zaten bunun önlemi kan sulandırıcı ve tansiyon ilacı başka türlü en son çare yatış hastanede yani
subatmasali yasarceyda12 Allah hepimize yardım etsin yoruldum gerçekten düşünmekten yoruldum diğer bebeğim 39 da doğdu umarım bir sorun olmaz Bunda da 😔