seva-1 hizlivecocuku ben de vajinal doğum yaptım göbeğim kalsın istemiyorum bu yüzden ne yapsam bilemedim
hizlivecocuku seva-1 göbek kalmadı ama deri defome oldupu için sıkılaşması 6 ay sürmüştü vıcık vıcık bir deri vardı sonra o da geçti
kizinaasikanne seva-1 ÇAPA’da doğum yaptım doktorlarım asla korse takmamamı önerdi. Ben de hiç takmadım ama bunda çabuk zayıflamak adına takmak istiyorum 40’ımdan sonra
seva-1 Mhilal55 ben ilk iki-üç gün tülbent gibi ince bir şeyle sardım hem sıcak kalsın hem de toparlasın biraz daha diye şimdi korse düşünüyorum
Busranur_mnts seva-1 öyle yaa bi sağlıkla doğsun o zaman karnımın durumuna göre siparişe derim diye düşündüm
aybalasmom seva-1 var ama nurdan atılmıyor diye biliyorum. Direkt babyjem korse yazarsan çıkıyor aslında.
Cerenvebebisi kizinaasikanne ben devlet hastanesinde sezeryan doğum yaptım doktorum bana taburcu oldugum günden itibaren önerdi kullanıyorum bende hala 12 gün oldu şimdiden az da olsa faydasını gördüm
kizinaasikanne Cerenvebebisi ben de iki devlet hastanesine gittim bi kadın doğum hastanesi bi de ÇAPA ikisi de önermedi 🤷🏻♀️