Perim2 Kızlar adetim bir gün geçti kaset test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce gebelik olabilir mi
Perim2 ayseveysel 4 dakika tuttum baktığımda silik bir ikinci çizgi vardı resim yüklemeyi bilmiyrm yoksa atardım
[silindi] Perim2 erken gebelik testi daha net gösteriyor diye biliyorum ama emin değilim. Ben tam adet günümde erken gebelik testiyle öğrenmiştim. İnşallah güzel haberler alırsınız 🥹
Perim2 dilaadeniz21 hayır vermedim bugünde test yaptım bir tık daha koyu çıktı kanda hüsrana uğradım diye cesaret edemiyrm
dilaadeniz21 Perim2 evet gördüm testini diğerine göre koyulaşmış gerçekten benimde bugün seninki gibi çıkınca sorayım dedim yarın sabah tekrarlayacam inşallah ikimizin de vardır ❤️Ama bence sen hamilesin 🤗🥰
Perim2 dilaadeniz21 ay canım inşallah sağlıkla tez zamnda 🌸inşallah sende gebesindir kaset test mi yaptın
dilaadeniz21 Perim2 evet elimde o vardı onu yaptım profilimde var sende bir bak istersen🤗Yarın sabah tekrarlayacam inşallah daha da koyulaşır ❤️
Perim2 dilaadeniz21 evet canım baktım görülüyor benimde üç dört gün önceki testime benziyor inşallah ikinizde de vardır 🙏🏻