Mamiko_2020 bersah34 bende bilmiyorum 🤷🏻♀️ ilaç kullanıyorum diyince aralığı bekleyelim o zaman tekrar kan ver yoksa direk damardan dedi.Bende tedirginim gerçekten her şeyin başı bu durum Allah korusun 😶düzenli kullanıyorum inşallah bi gelişme alırım,alırız 🙏🏻
bersah34 Mamiko_2020 amin insAllah yaa demir eksikliği kötü ama ben serumdan sonra biraz daha toparlanmıştım çarpıntım geçmişti şuan tekrar oluyo çarpıntı
Mamiko_2020 bersah34 bende de müthiş oluyordu hatta anlam veremiyordum kalp falan mı ortaya çıktı diyordum öyle bi atıyordu ki kalbim sıkıştırıp öksürtür şekildeydi.Birde aslaaa geceleri uyuyamıyordum sabaha karşı 4te uyuyup 7.30da uyanıyordum
-2024 Valla benimde 7 ye düşmüştü sağolsun doktorum iki tüp ferrinjit taktı tabiri caizse dipçik gibi oldum dünya varmış dedim bugünde hastayım diye vitaminli serum taktı iki tane doğuma son günlerim kaldı kalp çarpıntısından nefesim kesiliyordu elim kolum kalkmiyordu çok iyi geldi
HappyKiwi Demir ilacini gece tuvalete kalkarsaniz icmeye calisin. Hersey demir emilimini engelliyo resmen. Ozellikle cay, kalsiyum, kepekli ekmek. Hatta ilaclarda abartip bakliyat, bazi sebzeler, kuruyemis vs de emilime iyi gelmez yaziyor.