esma4534 ben 🙌🏻 Hemen bir umut aşılayayım güzel pcos lu kardeşlerime. Ben 16 yaşından beri pcosluyum ağır bir tablo benimki, 2 sene çocuk için gezmedigimiz doktor kalmadı bir kaç sehirde. En son gittiğim doktor bana pcosdan önce tüplerin ne durumda ona bakalım yumurtalar sonranın işi dedi. Rahim filmi çekildim 2 tüpüm de kapalıydı biri açılabildi ve biz o ay yumurta büyütme için tedaviye başladık amh 3.50 falandı evet bir sürü yumurta vardı ama 12 mm ye kadar ulaşabiliyorlardi Max. Ve bize lazım olan min 18-19 mm olmasıydı. Velhasıl yumurtayı Letu tedavisi ile büyüttük kendiliğinden çatladı ben o ay gebe kaldım. Herşey normaldi ama bebeğimi 13. Haftada kalp durması sebebiyle kaybettim bunun pcosla bir alakası yok bu tamamen kromozomal bir hastalık sebebiyle yaşandı. Tam 7 ay sonra yine letu tedavisi gördügüm hatta işimiz garanti olsun diye çatlatma iğnesi vuruldugum ay gebe kalamadim ama 1 ay sonra ne tedavi ne birşey bir baktım ki hamileyim biz şok tabi. O kadar tedavisiz olmaz sözleri duymuşum ki doktorlardan tamamen inanmisim tedavisiz asla olmayacağına ve Rabbim bize bir mucize yarattı. Yani oluyor güzel arkadaslarım, ister tedaviyle ister tedavisiz ama oluyor. Lütfen önce tüpleriniz açık mi kapalı mı ona baktırın, boşuna kürek çekmeyin umutlarınıza yazık ben 2 sene o kadar uğraştım da 1 doktor da bana kalkıp gel rahim filmi çekelim sana demedi. Sonra Akdeniz tipi beslenmenin bana çok iyi geldiğini anlar yaklaşık 3 aydır hafif besleniyordum ve çok fazla balık tüketiyordum. Şuan çok miniğiz 5+4 deyiz, Rabbim bizden bir evlat aldı, umarım sağlıkla bu evladımızi kucağımıza almayı sizlere ve bekleyenlere de tezelden sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🤗