bluemom24 bebeklerim__ bizde de var kan uyuşmazlığı 6+4te falan kanamam oldu uyuşmazlık iğnesi yapıldı ama bebeğin kalbi durdu malesef, aradan 4 ay sonra yeniden hamile kaldim bu seferde 15. Hafta lekelenme oldu yine iğne vuruldum çok şükür bu güzel ilerliyor
cenoana bebeklerim__ bebeklerim__ benim de 12. Haftada yoğun bir kanamam olmuştu. Hastanede yatış vermediler, kanama alanı göründü. Takip pedi ile kanama takibi yapıldı ve kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu. Şuan 24. Haftadayım, 28. Haftada tekrar iğne olacağım.
Havin49_ bebeklerim__ olmaz aşkım benle eşimde de var erken haftalarda iğne yapıyorlar kanama varsa kanma yoksa 28 haftada yapıylrlar
zehrabetul9 12 haftalığım bende bende de kan uyuşmazlığı var 7. haftada bi kanama alanı görüldü ondan sonra yapıldı iğne sonrasında o kanama alanı geçti şükür bir de 28. haftada ve bebek doğunca yapılacak dediler
bebeklerim__ aprilbaby canim evet yatisini yaptılar bebegi kontrol ediyolarmis sanirim iğne yaptılar konuşamadım daha. Ama doktorlarda sizlerin dediğini demis. Cok sukur.
Havin49_ bebeklerim__ iyi çok şükür evet kan uyuşmazlığı olan gebelerde öyle kanamalar olabiliyor ve iğne ile kesiyorlar
Esma006 bebeklerim__ iyi o zaman canım vurdularsa sorun yok birde 28.haftada vurulucaksin doktorun der zaten
elllaaaa bebeklerim__ bende de var kan uyuşmazlığı kanama olduğu zaman iğne yapılıyor her ay takip ediliyor ben ilk gebeliğimde 28. Hafta ve doğumdan sonraki gün iğne yaptım şimdiki gebeliğimde kanamam yoktu ama 17. Hafta da yapıldı 28 de kontrol edilecek gerekli görülürse tekrar iğne yapacaklar gerekli görmezlerse doğumdan sonra bebeğin kan grubuna bakıp ona göre karar verilecek uyumsuzsa iğne yapılacak
bebeklerim__ elllaaaa ay tamam canim yorumun icin cok teşekkür ederim korkmuştum bayağı. Ama olan birseymis. Icim ferahladi cok teşekkürler. Sağlıkla alırsın inşallah kucagina 🩷
Blueeberryy elllaaaa merhaba ikinci gebelikte ilk baslarda test falan yaptilarmi uyusmazlik icin benimde ikinci gebeligim daha yenide
elllaaaa bebeklerim__ korkmanızı gerektiren bşey yok iğnenin 12 hafta kadar koruyuculuğu var tüm anneler olarak sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🌸