diva01 Yazmelegi_ bizim komşumuz vardı Kiraz Kimya Zeytin Altın aralıklı zamanlarda kiracı olarak gelip gitmişlerdi Mübarek Durdu Elzem
Miillena diva01 Kiraz ve Kimya ismi anne tarafımda var her duyduğumda farklı geliyor bir de Tekmile ismi var 😂
Deletedmom_297 beautymom ay valla bazı kişiler anne baba olmamalı kendileri eğlenecek diye ne yapmışlar böyle
Miillena Serfiraz yok ismi ben de tarih dersinden biliyorum dediğiniz gibi kpss ezberletti sağolsun fakat bu ismi günümüzde kullanan veya düşünen birilerinin olduğunu bilmiyordum
Deletedmom_297 dalyaluna35 benim kendi annem KP adını koy diye tutturdu 2 oğkunada kendi KP adını koymamak için kavga ettiği halde benim koymamı istedi 😂
Aby0707 Deletedmom_297 türkçe isimlere şaşırmanız çok ilginç türkiyede yaşayan birisi olduğunuzu düşünerek
Deletedmom_297 Aby0707 türkiyede yaşıyorum yada türküm diye türkçe isim koymak zorunda değilim yada türkçe isimleri sevmek zorundada değilim sırf türkçe kökenli diyede çocuğuma NOYAN gibi isimler koyamam koyana saygı duyarım geçerim
Svvv Deletedmom_297 bi kere de sağlık ocağında hastanın ismini görmüştüm adı DÜNYAMALI ydı bu ne demiştim vallahi şaka değil 🤦♀️😂