deryakurtulus Maşallah, hiç endişe etmeyin, arkadaşım da kimyasal ardından hemen hamile kaldı ve şimdi 6 aylık tombiş bir kızı var. Sağlıkla gelsin inşallah. 😊
Minamom_ Ada25052025 hayırlı olsun canım bende seninle aynı 5+3 üm son adet tarihim 14 Ekim Seninde öyle sanırım inşallah sağlıkla kalp atışını duyarız♥️🙏🏻
Ada25052025 etkafa Nur8893 Esrakrc Minamom_ Nevagibi Merhaba kızlar nasılsınıız? Kalp atışı için nasıl sabrediyorsunuz? Zaman geçmek bilmiyor gibi.. aklıma hep olumsuz kötü şeyler geliyor.. Siz de durumlar nasıl merak ettim?😊
Ada25052025 Nevagibi yaa ne güzel hepimiz bir birimize yoldasız🥰 ablam ve eşim dısında daha kimseye söyleyemedim🙈 hayırlı olsun canım🥰
Ada25052025 Nevagibi bana bir sey demedi 4+6 da çok yeni olusmus dedi sadece ultrasonda nerede yazıyor olabilir 😁
Cekonomiiisstt Ada25052025 okurken gözlerim doldu resmen bende 3 kimyasal sonrası hamileyim 12. Haftayı bitirmek üzereyiz 🐣 O artışı görmek görsen bile inanamamak öyle farklı duygular ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🐣 Hayırlı olsun canım benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin ❤️
Ada25052025 Cekonomiiisstt canım 1.5 senede 3 kimyasal cok zor bi süreçti benim için her ay yeni umutlar olsa bile kimyasallar🥺 ama simdi kan testimde ki artısa tabi çok mutlu oluyorum ama kesenin büyüdüğünü kalp atısını duymadan içim rahat etmeyecek🥹 sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Nevagibi Ada25052025 seninde hayırlı olsun canimm saglikla kucağımiza aliriz inşaallah benimde ablalarim ve esim disinda kimseye bilmiyor birde burdaki arkadaşlarim 🥰🤪 12. Haftadan sonra soyleriz inşaallah
Cekonomiiisstt Ada25052025 benimde 1.5 sene bekleyiz son 6 ayda 3 kimyasal 🥺 stres yapma rabbime güven bol dinlenme ve bol dua ile o günler de gelecek inşallah 🙏 ❤️