LadyX gülüm kayınımla 5 sene aynı okulda okuduk ortaokul yılında lise zamanı farklı okulllara düştük ama kardeş gibiydik sosyal medya üstünden vs iletişim halindeydik daha sonra kayınım Story olarak bi gönderi atmıştı işte kan bağı olmaya gerek yok kardeşlik can bağı gibisinden beni etiketledi eşimde o şekilde ekledi beni ama hiç konuşmadık sürekli gönderi atsak beğeni falan yapıyorduk ama görüşme olmadı daha sonra benim bi zaman sonra dikkatimi çekmeye başladı profiline falan bakıyordum dikkatimi çekti 600 kişilik takip listesini 120 ye falan düşürmüş tek kız benim ama gene yazmadım sonra benim kendi kız kardeşim benim eşimin profiline bakarken yakaladı😂😂gecenin bilmem kaçı sahte hesap açıp eşimle bana mesaj atıyor işte eşime biri var yakışıyosunyz bana ds aynı şekilde sonra ben kardeşim olduğunu fark edince direk eşime yazdım kusura bakma benim kardeşim salak salak iç çevürmiş özür dilerim diye eşimde geri bana problem yok ama o kadar insan içinden beni nerden bulmuş gibisinden cevap verdi😂😂😂