aybalasmom Kızlar bu atak haftası nedir, necidir. Biz çok huysuzuz atak haftasına yoruyorum inşallah öyledir. Öyleyse ne zaman geçiyor. Bilen, fikir verecek olan varsa hazır bekliyorum dinlemek için 🤓
kurkmantosuzmadonna aybalasmom bazen 1 hafta bazen 2 hafta ya da 10 gün sürüyor. 🥲Benimki her ay bir atak yaşatıyor bize.
aybalasmom kurkmantosuzmadonna ayyyy uzun sürmesin diye dua edicem ama biz 10 günden fazladır çekiyoruz 🥲 sizinki nasıl oluyordu ne gibi huyları çıktı.
kurkmantosuzmadonna aybalasmom uykuya direnme direndikçe yorgunluktan daha çok ağlama, meme reddi, gece saatte 1 uyanma ve dahası…
aybalasmom penbe_karisi cidden mi🥲🥲🥲 kolaylıklar diliyorum. 4-5 hafta atağı aşırı yoruyor onu düşünemiyorum ckfjjff
icidisibiranne penbe_karisi alın benden de o kadar her gün yeni bi inadı ortaya çıkıyor artık atak falan saldım. Benim kızım her gün atak yaşatıyor sağolsun 😅
aybalasmom kurkmantosuzmadonna yaa anladım Allah kolaylık versin. İlerledikçe daha da zorlaşıyor galiba 🥲
Bezelye1 aybalasmom birde 4.ay atağını gör o zamanlarına şükredeceksin sabah 6lara kadar uyumadı 1 hafta boyunca aç mama içmiyor uykusuz uyumuyor onlar daha da hırçın yapıyor🤦♀️ şimdi 6 .ay atağı geliyor onda ne gibi şeyler yaşayacağız bilmiyorum üstüne birde diş çıkarıyor 🫠
kurkmantosuzmadonna aybalasmom yani bebekten bebeğe göre değişiyor ama ben en çok 4 ve 6. Ay ayağında zorlandım. Diş çıkarma hazırlığı da başlıyor o zaman yoruyorlar biraz. Ama korkma geçiyor . 🥹
aybalasmom Dadas ay adım attık bakalım dkdjdj. Tekim çok zorlanıyorum. Bi ara ağlıyordum eşime ben iyi anne değilim diyordum, bugün biraz delirdim galiba gülüyorum her şeye🥲🥲. İleride neler var hangi zorluklar dkfjf
Dadas aybalasmom aşağı yukarı aynı zorluklar ama dördüncü ay atağı daha da zor diyorlar jsjjs yaşayıp göreceğiz 😅🤍
aybalasmom GirlandBoy_Mom o zamana kadar başka atak var mı🥲 bu bitmeden diğerine hazır değilim fkfjfjf. Size de fazlasıyla kolaylık diliyorum
Pelinnn2 aybalasmom ahhh ikincide ne çektim ben bunlardan bebek doğduğunda 2. Ay atağı bir başlıyor 4 yaşa kadar ağlar morarana kadar noldu bu çocuğa koştur acile bişi yok iki ay geçer n’oluyo bu çocuğa derken forumlarda geze geze öğrenmiştim atak haftası illetini emin ol hesaplayıcışar var bebeğin doğum tarihini falan yazında hesaplıyordu galiba bebek huyduz oluyor meme emmiyor yada mama içmiyor huyu değişiyor şimdi o sürece tekrar gireceğim için korkuyorum travma yarattı bende
aybalasmom Pelinnn2 yaratmayacak gibi değil gerçekten. Allahtan elimizin altında telefon var her şeyi araştırıp bakabiliyoruz. Ben kaç gün akşam olmasın diye dua ettiğimi hatırlıyorum. Sizinki çok çok daha zor o morarana kadar ağlamayı iyi bilirim insan şaşıp kalıyor ne yapacağını bilemiyor
aybalasmom kurkmantosuzmadonna geçiyor ama nasıl geçiyor🥲. Ay benimkinin 4-6 ayı yaza denk geliyor, diş çıkarma konusunda bana çekerse benim çoookkk işim var. Ben hep bayılırmışım yaza denk gelmiş benim diş çıkarma zamanım da
GirlandBoy_Mom aybalasmom biz 2 . Ay atağı da yaşadık sonucu meme reddi ile bitti ve aşamadık şuan da beslenme uyku gerilemesi var bakalım ne zaman bitecek. Çok teşekkür ederim
Pelinnn2 aybalasmom evet ilk kzımda gözümün içine bakıyor çocukta travma kaldı kardeşi ağlayınca bağırıypr kğcğkken beri sürekli ağladığı için insanda kalıyor böyle ne diyim inşallah gelecek olanın atağı olmaz 🤣